Kesän huolettomuus ja juhannuksen helpoin drinkkivinkki

Kesän huolettomuus ja juhannuksen helpoin drinkkivinkki

Kesällä huolettomuus on parasta. Se taitaa olla pohjimmiltaan suurin tekijä kesärakkauteni taustalla. Parasta on astella paljain jaloin lämpimillä ja sileillä rantakallioilla tai laskeutua selälleen nauttimaan kallion lämmöstä taivasta tuijotellen. Flipflopit täyttävät sopivasti kenkätarpeen. Ihanat liehuvat hellemekot tekevät pukeutumisestakin nautintoa ja sellaiset hankalat ja epämukavat kapistukset kuin sukat (tai varsinkaan sukkahousut) eivät häiritse edes ajatusten tasolla. Olen aina nauttinut pikkulasten puolesta siitä, kun heidät kesän tullen vapautetaan viimein monikerrospukeutumisesta ja pulleista toppapuvuista. Ei ihme, että lapsuuden muistoissa paljasjalkakesiä oikein odotti ja tullessaan ne tuntuivat loputtoman pitkiltä. Onneksi kevyt ja helppo kesäpukeutuminen on ihan yhtä ihanaa aina vaan.

Kesä tuo huolettoman helppouden myös ruokailuihin. Raikkaat salaattiannokset valmistuvat muutamasta tuoreesta herkusta ja lorauksesta hyvää oliiviöljyä. Lempimaisemassa grillaaminenkin tuntuu lähinnä rennolta yhdessöololta. Ja miten hyvältä kaikki maistuukaan raikkaassa ulkoilmassa.

Nyt Fresita on tuonut tämän herkullisen helppouden myös juomapuolelle. Kesän uutuus on appelsiininen Orange Sunset, joka on ihanan raikasta sellaisenaan ja jäiden kanssa hetivalmis kesän helpoin Mimosa. Se on sopivan kevyttä ja hedelmäistä kuohuvaa aloittamaan vaikka aurinkoisen juhannusaamun  brunssin tai päättämään kesäillan nimensä mukaan oranssissa auringonlaskussa.

Fresita

Tämä Fresitan uutuus meni heittämällä meidän ja juhlavieraidemme uusiin kesäjuomasuosikeihin jo Juliaanan ylppäreissä. On muuten hyvä huomioida, että kun perinteisen kesäsuosikin Mansikka Fresitan turhaa pullon heiluttelua kannattaa välttää, niin sen sisaruutuuden Orange Sunsetin pullo taas kannattaa kääntää kokonaan ylösalaisin ennen avaamista, jolloin käsinpoimittujen appelsiinien hedelmäliha valuu tasaisesti koko juomaan. 

Fresita Orange Sunset

Tämä aito ja raikas appelsiinisuus uutuudessa juuri hurmaakin. Ainakin omaan kesääni se tuli kuin tilauksesta sen jälkeen, kun talvella hommasin meille ja parin ystävänkin kotiin uuden mehupuristimen ja päivittäin tuli nautittua tuorepuristettua mehua. Appelsiini-ihastus vain voimistui, kun Ayurveda-opinnoissani selvisi appelsiinin olevan tärkein kauneuden, rakkauden ja terveyden hedelmä, jota on hyvä nauttia päivittäin.

Oi ihana keskikesä! Helpon huoletonta juhannusviikkoa jokaiselle. Muistakaa nauttia ja pitää itsestänne ja läheisistänne huolta🧡

Appelsiinikuohuviini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *