Kesän herkullisin marinadi kasvisvartaille

Marinadi kasvisvartaillechiliverigreippipunaviinietikkagrilliruoka Marinadi kasvisvartaille syntyi kauniina kesäpäivänä hyvässä seurassa lempimaisemassa. Rennosti kokkaaminen on kesäloman parhaita hetkiä. Kiireetön grillaaminen ja chillaaminen ulkoilmassa on hauskaa yhdessäoloa. Kun ruokia on valmisteltu rauhassa ja haisteltu tuoksuja grillin ympärillä, on makuelämäys taattu siinä vaiheessa, kun istutaan yhdessä pitkän pöydän äärelle. Niin meillä kävi tämänkin ruoan kanssa.

Marinadi kehiteltiin Rajamäen Modenan balsamiviinietikan ympärille, sopimaan kasvis-ja sienivartaisiin. Tällä jo klassikoksi muodostuneella etikalla on suojattu maantieteellinen merkintä. Siinä on mielenkiintoinen, hienostunut maku ja hennosti hedelmäinen tuoksu ja se sopii hyvin grillattujen ja paahdettujen lihojen ja kasvisten seuraksi, samoin kuin salaattien kastikkeeksi tai terästämään tuoreiden mansikoiden makua.

Marindania valmistettiin rakkaudella, maisteltiin ja haisteltiin, sekoiteltiin ja lisättiin makuja –  Ja todella herkullinen siitä tulikin!!

Marinadi kasvisvartaille

0,5 dl oliiviöljyä

2 rkl Rajamäen Modenan balsamiviinietikkaa

1 rkl tomaattipyrettä

1 rkl verigreipin mehua

2 valkosipulin kynttä pienennettynä

puolikas mieto chili pieninä pienennettynä

tuoretta timjamia

Vartaisiin

Paprikaa

Kesäkurpitsaa

Herkkusieniä

Punasipulia

 

*Yhteistyössä Rajamäen

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *