Kesäkaupunkia ja terveellisiä herkkuja

Asu: HM Conscious, luomupuuvillaa

EILISILTA koostui mm. otsikon sissällöstä, kesäisestä lämpimästä Helsingistä ja suuhun sulavista tarjoiluista. Saavuimme kuuden maissa tupareihin ystävien upeaksi rempattuun kattohoneistoon Kruununhaassa. Kulmat ovat meille kovin tuttuja ja mieleisiä, koska siellä itsekin aikoinaan asustelimme. Maisemat asunnostakin olivat hätkähdyttävän upeat ja tuli taas huomattua, että on meillä upea kaupunki, joka minusta merenrantasijaintinsa takia juuri kesällä on parhaimmillaan. Tuli myös huomattua, että myöhäiset illathan ovat jo yhtäkkiä ihan pimeitä. Ilma oli kuitenkin vielä yöllä kotiin lähtiessämmekin miellyttävän lämmin ja kesäinen.

 

Emäntä oli valinnut ja tilannut Ravintola Kaisaniemestä puffaherkut, jotka ainakin minulta saavat ihan täyden kympin. Ja niin varmasti kaikilta muiltakin vierailta. En juuri parempaa illanistujaistarjoilua osaisi keksiä.
Latasellani kuvassa:
 • lohirullia tuorejuustolla
 • merenelävä-avokadosalaattia
 • tapenadea (tahnaa mustista oliiveista)
 • couscous-salaattia
 • häränlihasuikaleita (jossain namitahnassa)
 • kasvistäytteisiä miniwrappejä 
 • kanavaraita

 

Hyvistä raaka-aineista ja onnisuneista mauista ja mausteista suunniteltu menu hukutteli hakemaan lisää ja herätti taas idiksiä omiin kokkailuihin. Ainakin tapenadea on pian ihan pakko valmistaa  pian itsekin. Samoin salaattia avokadosta ja merenelävistä…

 

Kommentit (2)
 1. Huoh, miten kauniita kaupunkikuvia. On Helsinki tosiaan upea kaupunki. Kauniita kuvia täällä on muutenkin aina ilo katsella, kiitos niiden jakamisesta!!

 2. inspirations
  23.8.2015, 17:22

  Kiitos ihansta kommentistasi <3 Valokuvauksen rakastajana lämmittää mieltä kovasti kuulla, että saa jaettua visuaalista iloa muillekin. Ja Helsinki on tosiaankin hieno kaupunki, täytyykin ottaa siitä vähän enemmän irti vielä tänä kesänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *