Kesäisiä lahjoja

Rippijuhlista vielä. Tyttärellä on paljon matkasuunnitelmia kesäksi, mm. parin viikon Jenkkimatka. Niinpä toivomuksena kysyjille oli muistoksi rippiristi ja matkakassan kartutusta. 
Rippiristi oli tytön itse valitsema hopeinen, selkeä, pienillä timanttikoristeilla (oikealla) ja toinenkin risti tuli hyvän ystävän matkatuliaisena. Siinä on kaunis sininen Välimeren alueen kivi koristeena. 
Lisäksi joissain kauniissa paketeissa tuli viehättäviä muistoesineitä, kuten toiselta isoöidiltä tullut pitkän tien ja muistoarvon kerännyt keraaminen enkeli ja toiselta valtava antiikkinen perheraammattu.
Iso osa lahjaa on usein kaunis paketti tai kortti ja siksi halusin näitäkin kuvia ottaa tulevaisuuden muistoiksi. Ne ovat kuitenkin niitä pikkujuttuja, joita on kiva muistella kuvista, kun ne muuten niin helposti unohtuvat.

Nykyään on tarjolla paljon kauniita kortteja joka tilaisuuteen, konfirmaatiopäiväksikin – ja tietysti vielä tytöille ja pojille omat värinsä. Ja itsetehdyt kortit ovat tietysti aina niin arvostettavia ja söpöjä.

Rahaa ei ole monen, varsinkaan vanhemman henkilön, mielestä kiva antaa lahjaksi. Usein halutaan antaa mieluummin jotain pysyvämpää, josta jää sitten muisto pitkäksi aikaa. Se on tietenkin ajatuksena aito ja hieno. Kuitenkin tavaroiden paljous on nykyään aika yleinen ongelma. On oikeasti monen nuoren(kin) lahjan saajan mielestä hienoa, järkevää ja ekologista, jos saa lahjaksi yksinkertaisesti rahaa. Silloin voi harkintansa mukaan ostaa vaikka jonkun pidempään toivomansa yhden arvokkaan lahjan tai käyttää sen muuten tarpeeseen. Eikä summan todellakaan tarvitsisi olla mitenkään suuri. Tarkoitus on lämmin ajatus ja muistaminen.
Tytär oli ainakin todella kiitollinen saamistaan kauniista, tarkoin valituista koruista ja esineistä, kuten myös rahalahjoisakin. Niiden varalle on jo suunnitelmissa hankkia matkoilta mieleisiä, tarkoin harkittuja ja odotettuja asioita.

Ja ne rippikukat <3 Voi ihanuus. Olen tietenkin taas hoitanut niitä parhaani mukaan, vaihtanut vesiä, nostanut öiksi ulos ja jutellut kauniisti ; ) Kiitokseksi meillä kukoistaa vieläkin koti täynnä kuniita ja tuoksuvia ruusuja. Niiden nuukahtaessa pihan pionit varmaan aukeavat. Kaunista ja aurinkoista viikonlopun jatkoa!!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *