Kesä tuli Helsingin parhaille terasseille Hampton Bayhin

Kesä tuli Helsingin parhaille terasseille

Hampton bay

Merellinen sisustus

Hampton Bay Helsinki

Sohva terassilla

Cocktails

Kesä tuli Helsingin parhaille terasseille Hampton Bayhin

Kävimme nauttimassa auringosta, kuplivasta ja tunnelmasta Hampton Bayn kesäkauden avajaisissa. Ehdimme paikalle hyvissä ajoin ihastelemaan merihenkisen ravintolan sisustuksia ennen kuin terassit täyttyivät iloisista kutsuvieraista. Eikä ihme- ilma oli aivan täydellinen kaupungin parhaiden terassien juhlintaan.

Itse napostelimme pikkuherkkuja ja kesäisiä juomia kakkoskerroksen terassin mukavilla sohvilla. Aamulla kotoa lähtiessä tuli varattua vähän liiankin lämpimästi vaatteita, aatuksella että merihän on vielä kylmä… mutta turhaan, terassia suojaavat juuri sopivan korkuiset lasikaiteet, eikä tuuli pääse puhaltamaan sohville ja pöytiin – mutta auringonsäteet hellivät kuitenkin terassiväkeä.

Ihmiset terassilla

Helsinki Hietsu

Maximekko

Auringon laskiessa pehmeästi iloinen kutsuvierasporukka vain kasvoi ja tunnelma kohosi. Tiedäthän sen tutun tunteen, kun kevään ensimäisillä ihanan lämpimillä keleillä kadulla ventovierailla vastaantulijoillakin on leveä hymy huulilla, joka tarttuu jokaiseen. Tuntuu kuin koko kaupunki heräisi henkiin pitkän talven jälkeen.

Sama fiilis oli Hampton Bayssä. Kesä! Tätä on odotettu. Ja ihanaa, että Hietsun rannasta löytyy näin upeat, merihenkiset terassit kahdessa kerroksessa. Tänne kannattaa piipahtaa drinksuille työpäivän jälkeen tai nautiskelemaan keittiön herkuista. Vaikka ilma on tällä viikolla ollut niin ihana, ei Suomen suvi välttämättä anna aina parastaan – silti nautiskelu onnistuu huonommallakin säällä. Yläterassi on tosiaan suojattu kaiteilla ja alaterassin jokaisessa pöydässä on isot tunnelmalliset takkaelementit elävälle tulelle. Myös sisällä on reilusti pöytiä ja tilaa.

Aira Samulin

Vieraiden joukosta löytyi myös oma idolini – olen ihan Aira-fani. Voisiko olla uskomattomampaa elämänkokemusta, positiivisempaa asennetta ja karismaattisempaa naista ja vielä niin kunnioitettavalla iällä <3 Aira hurmasi taas upealla persoonallaan ja ihanalla lookillaan.  <3.

Terassimeinkiä

Liquer ice

Alkoholijäätelö

Ja juuri kun luulin tietäväni kaiken tämän kauden ruokatrendeistä, törmäsin Bad Santa jätskibaariin alaterassilla. Makuja oli neljä erilaista: Sweet Pears, Honey Rum, Liquorice ja Whiskey Coffee. Jäätelöiden alkoholipitoisuus on hieman siideriä pienempi eli 3,8-4,2%. Täytyy myöntää, että en heti innostunut ajatuksesta, koska esim. liköörikonvehtit eivät ole ollenkaan minun juttuni.

Otin pikkunäytteet joka makua – ja hei, yllätys oli suuri – oli iso virhe mieltää nämä samaan  kategoriaan imelien viinakonvehtien kanssa. Kaikki maut olivat hyviä, koska Bad Santa Liquer ice pohjana on aidoista aineista tehty täyteläinen ja täydellinen jäätelö, jota alkoholi ei mitenkään peitä alleen – oikeastaan päinvastoin. Ville Vallattoman makuista Sweet Pearsia voisi kauhoa hellepäivänä vaikka ison purkillisen. Kannattaa käydä maistamassa, Bad Santaa saa nyt kuulemma Hampton Baystä koko kesän.

Sundeck bar

hyvinvointi onnellisuus treffit
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *