Kaunis kesä tulossa! Ihanan Jysk Garden SS20 -malliston lanseeraus

Eilen osallistuimme Jysk Garden SS20 Garden -malliston kauniiseen ja inspiroivaan lanseeraustilaisuuteen. Jyskiläiset olivat pukeneet koko St. George -hotellin ennestäänkin upean talvipuutarhan raikkaaksi ja lomaisaksi keitaaksi.

Oli tosiaankin piristävä yllätys astua sateisesta iltapäivästä korkeaan lasikattoiseen tilaan, jonka tunnelmat huokuivat uusia kesän skandinaavisia sisustustrendejä lämpimällä aasialaisella lomatwistillä maustettuna. 

Oma mielikuvani Jyskistä on ollut aina, että siellä myydään hyviä sänkyjä. Me ostimme muutama vuosi sitten Jyskistä niin hyvät sängyt saareen, että joka kerta siellä ollessamme tulee nukuttua hyvin. No, tietysti asiaan vaikuttaa myös se, että siellä ollaan vapaalla, irti arjesta, syödään hyvin, saunotaan, uidaan ja ulkoillaan paljon – mutta joka kerta myös sängyt tuntuvat erityisen hyviltä.

Muutama kuukausi sitten halusimme ostaa kotiinkin uuden sängyn. Kiertelyn ja vertailun jälkeen päädyimme lopulta Jyskin leveimpään jenkkisänkyyn, johon olemme olleet tosi tyytyväisiä. Tosin nyt muutettuamme meidän alkuperäinen jättisänkymme mahtuu taas makuuhuoneeseen ja Juliaana on enemmän kuin tyytyväinen saatuaan huoneeseensa sekä merinäköalan että melkein uuden Jyskin jenkkisängyn.

Hyvän sänkyvalikoiman lisäksi oma mielikuvani Jyskistä on ollut aika suppea, enkä ole Jyskeissä ennen viime vuosia usein edes käynyt. Viime vuonna oman toimistoni lähelle ilmestyi uusi Jyskin myymälä, joka oli yllätyksekseni täynnä ihanan inspiroivaa sisustusta ja somistusta. Sieltä löysin kotiin pitkään kaipaamani tosi kauniit isot betoniset ulkoruukut.

Eilen illalla koko Jyskin uudistuminen oikeastaan avartui minullekin. Jyskissä ollaankin  panostettu uudistukseen. Inspiroivan esityksen jälkeen sain ilokseni haastatella Jyskiin 3 vuotta sitten tullutta JYSK Range & Design Manageria Rikke Blæsildia. Rikke on fantastinen nainen, jolla on yli 25 vuoden kokemus trendien ja muotisuunnittelun parissa.

Hän on ensimmäinen Jyskin oma päädesigneri, joka haistelee tuulia mm. suuria  trenditoimistoja, maailman tapahtumia, matkailua, muotia ja ihmisiä seuraamalla. Hän kulkee koko ajan tuntosarvet pystyssä, ennakoi tulevaa ja suunnittelee Jyskille kestäviä skandinaavisia linjoja, joihin saa vaihtelua, muutoksia ja trendikkyyttä väreillä, materiaaleilla ja yksityisokohdilla.

Hän ja koko Jyskin iso tiimi on tehnyt upeaa työtä loihtimalla Jyskin valikoimaan sitä tanskalaista hyggeä, jolla saa kotoisaa tunnelmaa, seesteisyyttä ja hyvää oloa – sellaista ihanuutta, johon törmää vaikka kauniissa putiikkihotelleissa ja rantavilloissa. Jyskin tavoite on tuoda sitä jokaisen ulottuville kestävällä laadulla ja hinnoittelulla –  ja tämä ihana fiilis tosiaan  loisti läsnäolollaan St. Georgen sisustusillassa.

Tuossa yläkuvassa on muuten kaunis ja persoonallinen viherseinä, joka on rakennettu sammalesta ja kukista. Ambius tunnetaan upeista viheristutuksista ja kasviseinistä. Se oli loihtinut talvipuutarhaan ihanaa viidakkotunnelmaa. Kaikkalla oli kauniita asetelmia Ambiuksen kasveista ja Jyskin lyhdyistä, valaisimista ja patsaista.

Kannattaa muuten käydä tutustumassa Ambiuksen nettisivuihin. Ainakin itse sain sieltä kivoja vinkkejä. Ambiukselta saa myös juuri sellaista luontosisustamista, johon olen ollut aina tosi ihastunut – muistattekin varmaan, kun keräilen ulkosaaresta meren hiomia ja auringon haalistamia oksia ja laudanpätkiä koristeiksi ja hyllyiksi ja kiviä painoiksi sohvapöydän lehdille. Ambiuksen tarjontaan kuuluu myös mm. hedelmätoimituksia, tuoksumarkkinointia.

Oli ilo päästä haistelemaan uuden kevään ja kesän tuulia, kun sisustus ja piha ovat nyt meilläkin uudessa kodissa paljon mielessä. Kiitos upeasti järjestetystä PR-tapahtumasta Domakers FInlandin Tanjalle ja Jyskille <3

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (1)
  1. Jyskin Sängyt | Yle.Fi Uutiset
    31.7.2020, 18:22

    […] Jysk Garden SS20 -malliston lanseeraus – Inspirations – Eilen osallistuimme Jysk Garden SS20 Garden -malliston kauniiseen ja inspiroivaan lanseeraustilaisuuteen. Jyskiläiset olivat pukeneet koko St. George -hotellin ennestäänkin upean talvipuutarhan raikkaaksi ja lomaisaksi keitaaksi. Oli tosiaankin piristävä yllätys astua sateisesta iltapäivästä korkeaan lasikattoiseen tilaan, jonka tunnelmat huokuivat uusia kesän skandinaavisia. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *