Kaunis ja rento Café Blobba Mustikkamaalla

Kaunis ja rento Café BlobbaKahvilassaBlobba

Helsinki on ihana kaupunki. Keskustassa on Suomen pääkaupunkina suurkaupungin fiilistä pienessä mittakaavassa – ravintoloita, museoita ja muuta tekemistä riittää. Keskusta-alue ei kuitenkaan ole kuin osa Helsingin ihanuutta. Itselleni yksi tärkeimmistä asioista Helsingissä on kaupungin merellisyys. Se on läsnä lähes kaikkialla keskustassa, mutta etenkin sen ulkopuolella. Monipuolisista ja erilaisista lähiöistä löytyy Helsingissä vaikka mitä – etenkin kaunista ja rauhallista luontoa. Ihanaa on kuitenkin myös koko ajan monipuolistuvat ravintolat sekä muut palvelut myös keskustan ulkopuolella. Esimerkiksi Itä-Helsingin merellisillä alueilla, Tuomarinkylässä ja Helsingin saaristossa on lukuisia kauniita vanhoja kartanoita, joissa toimii tänä päivänä ravintoloita sekä erilaista kulttuuritoimintaa.

Kaunis ja rento Café Blobba

Viime viikolla kävin ensimmäisen kerran Mustikkamaan tänä kesänä avatussa Café Blobbassa. Suloinen kahvila aivan venesataman tuntumassa tarjoilee herkullisen kuuloisia ruokia – joita en vielä ole ehtinyt maistamaan, viinejä, drinkkejä sekä leivonnaisia ja bageleita kahvihetkiin.  Elokuussa tarjolla oli myös brunssiannoksia sunnuntaisin.

KahvilaCafe BlobbaMustikkamaa

Café Blobban toiminta-ajatus on tarjota talon hyvää ja yksinkertaista ruokaa ripauksella estetiikkaa terassilla ja kauniissa rakennuksessa. Palvelu Blobbassa oli erityisen hyvää ja rentoa, mikä on aina tosi merkittävä plussa ravintola- tai kahvilakokemuksen kannalta. Kuten rivien välistä on saattanut jo huomata, on meren läheisyys on itselleni erityisen tärkeää – ja Blobban terassi rannassa auringonlaskun suuntaan on ihana paikka nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta.

TapettiMenuCafe BlobbaTerassi

Ravintolassa on kesällä ollut esillä myös taidenäyttelyitä ja viikonloppuisin esiintyjiä viihdyttämässä vieraita. Sisältä löytyy myös erilaisia lautapelejä joiden kanssa on hauska istua iltaa ja nauttia viinivalikoimasta. Nyt syksyn tullen aukioloajat saattavat vaihdella, joten ne kannattaa tarkistaa ennen vierailua.

Mustikkamaalle pääsee helposti Kulosaaresta tai Kalasatamasta. Kahvihetken Café Blobbassa voi myös yhdistää sunnuntaikävelyyn kauniissa maisemissa Mustikkamaalla. Lämmin suositus tälle kauniille ja hyvää fiilistä tulvivalle ravintolalle <3

Lautapelit Mustikkamaa

treeni-ja-ravinto onnellisuus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *