Kauniit ja tarpeelliset tuliaiset (kun kaikilla on jo kaikkea)

Kauniit ja tarpeelliset tuliaiset

Kauniita ja tarpeellisia tuliaisia on haastavaa keksiä, mutta ihanaa sekä antaa että saada. Siksi tykkään vinkata niistä eteenpäinkin.

Vietimme Viisikon (ne vanhat koulukaverini) kesken meillä tupareita kolme viikkoa sitten. Joukko laajeni jo myös parilla aikuisikään ehtineellä tyttärellä.

Ystävän tuliaiskassissa oli niin ihania juttuja, että pitihän ne ensin kuvata, ja sitten hiplata ja ihastella aika pitkään, ennen kuin raskin ottaa ne käyttöön.

Kun kiittelin tekstarilla, sain vastaukseksi, että kiva, jos olivat mieleiset… Lahjoja on aina vaikea ostaa, kun ihmisillä on jo kaikkea…  Se on tosiaan ihan totta, ja siinä juuri se hankaluus onkin. Usein tosiaan tuntuu että meillä kaikilla on jo kaikkea (ja ihan hirveän paljon enemmänkin), mitä oikeasti ihminen tarvitsee.

Kauniit ja tarpeelliset tuliaiset

Mutta tässä tosiaan ihana setti kauniita tavaroita, jotka ovat laadukkaita, kauniita ja tarpeellisia. Nyt ne ovat  jo päässeet käyttöön ilahduttamaan arjen ja viikonloppujen keittiöpuuhia:

  • Nicolas Vahén ruskea Kassi tekstillä: “Caution: Contents of this bag can lead to addiction of great teast” matkustaa välillä lounaskassinani ja välillä asustelee keittokirjojen hyllyssä, koska on vain niin hauskan näköinen.
  • Saman merkin parmesaanisuola pullossa – todella hyvä mauste, joka sopii melkein mihin tahansa ruokaan  ja on  pakattu kauniiseen ja käytännölliseen lasipulloon, jonka suussa on myllyn jauhinosa. Nicolas Vahen sivuilla on muuten paljon kauniita ja inspiroivia reseptejä. 
  • Raikkaan sinivalkoruudullinen Lexingtonin keittiöpyyhe. (Lexingtoninkin sivuilla juuri nyt ihanaa kotoisuutta)
  • Balmuirin tumman savunsiniset pellavaservetit (sama juttu, ihana syysilme ja fiilis täälläkin)
  • Pieni, kätevä ja kauniin muotoinen leikkuulauta
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *