Kasvonaamio tuoreesta kurkusta poistaa turvotuksen ja raikastaa ilmeen

Kasvonaamio tuoreesta kurkusta poistaa turvotuksen ja raikastaa ilmeen Halusin tulla toivottamaan hyvää perjantain alkua ja kylvämään vähän rentoa fiiliistä blogin välityksellä! Itselläni on nyt ainakin sellaiselle tarve ja ystävä- ja tuttavapiiriä sekä asiakkaita kuunnellen viikko on tainnut olla tosi aktiivinen kaikilla. Kiireisen viikon vinkkinä: Kasvonaamio tuoreesta kurkusta poistaa turvotuksen ja raikastaa ilmeen.

Nämä kuvat Thaimaan Aavasta liittyvät aiheeseen myös siten, että siellä sain ihan spa-tason raikkaan kurkku-naamion osana kasvohoitoa. Kotona olen tällä viikolla parinakin aamuna ottanut ihanat luonnolliset kasvojen raikastajat (ja aamutuntien sikkurasilmien laskijat) eli jääkaappikylmät kurkkusiivut käyttöön. Jos aamunaama peilistä näyttää siltä, että unia olisi parempi jatkaa vielä mielellään useampi tunti, mutta sovitut tapaamiset painavat jo päälle, voin suositella kurkkutemppua: Pese jääkaapissa kylmettynyt tuore kurkku ja leikkaa siitä lautaselle juustohöylällä sopivan pituisia (vajaa 10 cm) siivuja. Matkusta lautasen ja parin käsipyyhkeen kanssa takaisin sänkyyn. Asettaudu makuulle, laita kello soimaan 5-10 minuutin päästä, laita pyyhkeet kasvojen molemmin puolin ja painele reilusti kylmiä kurkkusiivuja silmille ja niiden ympäristöön. Seuraavaksi peilistä kurkkaa jo huomattavasti freesimpi tyyppi. Lisäksi pieni kotispa-hetki tuoksuvilla kurkuilla saa oikeasti kiireen tunnun häviämään ja aamuun paljon rentouttavamman startin.

kurrkunaamio tomaatitNyt on kaupoissakin saatavilla samaan tarkoitukseen saatavia kivoja viilentäviä, jääkaapissa säilytettäviä naamioita – ja on hyvä idea pakata sellainen vaikka matkalle mukaan. Toisaalta kotona on aika ihanaa käyttää ihon ulkoiseen hoitoon niitä 100% puhtaita ja luonnollisia aineita, joita nautimme ravinnoksikin. Rentouttavaa viikonlopun alkua ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *