Kaktusvillitys jatkuu

Kaktusvillitys jatkuu Kaktuksista oli juttua jo muutama viikko sitten, kun kerroin uudesta (suuremmasta) kaktuksestani ja jaoin sisustusinspiraatiokuvia kaktuksista kauniissa kodeissa. Nyt kaktusihastukseni jatkuu ja sain hankittua viime viikonloppuna toisen pullean kotikaktuksen.

Kaktusvillitys jatkuu…

En ollut vielä saanut sitä edes pois kääreistään, enkä lopulliseen ruukkuunsa, kun piti jo ottaa siitä nämä pari kuvaa. Minusta kaktuksissa on jotain inhimillistä ja tämäkin nautiskelee näistä ihanan keväisistä auringonsäteistä yhtä paljon kuin minäkin. Siinä se möllöttelee mielestäni tosi ”tyytyväisen näköisenä”.

Hauskaa, että kaktukset ovat löytäneet taas tiensä sisustukseen. Ne ovat kauniita ja veistoksellisia ja sopivat moneen tilaan. Suunnitteluissa on tehdä kaktuspöytä viikonloppuna. Meillä olisi paljon ikkunalautoja kaktuksille, mutta niihin porottaa aurinko suoraan koko päivän ja ilmeisesti se on vähän liikaa jopa kaktuksillekin.

Pöytää varten on tuotu saaresta meren, jään ja auringon hiomat laudat. Hankin jo muutaman ylimääräisen harmaan saviruukunkin. Ruukkujan on melkein yhtä tärkeä kuin itse kaktuskin. Kaikkein mieluiten haluaisin sellaisia mahdollisimman kulahtaneita saviruukkuja, mutta niitä en ole mistään löytänyt (vinkkejä otetaan vastaan). Mies ehdotti, että sukelletaan saviruukkuja ensi keväänä meren pohjaan ja käydään hakemassa syksyllä…

En ajatellut ottaa tästä suuria paineita, mutta jos huomenna miehen kanssa ehdimme nikkaroimaan kaktuspöydän, laajenee kaktuskokoelmani taas varmaan pian.

Ne ovat usein pieniä asioita, jotka tekevät meidät onnellisiksi ♥.

Ihanaa viikonlopun alkua sinulle!!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *