Kädet pehmeiksi, tämän hetken suosikkivoiteet

Kädet pehmeiksi, tämän hetken suosikkivoiteet

Viileiden kelien jatkuessa kädetkin tarvitsevat edelleen säännöllistä voitelua. Ainakin itse tykkään sipaista rasvat huuliin ja hieroa käsivoiteet käsiin illalla nukkumaan mennessä. Nämä kaksi ovat tämän hetken suosikkejani.

Louis Widmeriin minulla on oikeastaan “henkilökohtainen ja erityisen pitkä suhde” siinä mielessä, että ollessani pikkutyttö äitini oli pari vuotta töissä Louis Widmerin maahantuonnissa, joka oli silloin ihan kävelymatkan päässä kotoamme. Paikka tuli minullekin tutuksi, samoin kuin tuotteet, joita äitini käyttää vielä nykyäänkin.

Tämä Widmerin käsivoide tuli matkapakkauksessa, jonka ostin apteekista talvella ja se on osoittautunut todella riittoisaksi ja hyväksi. Se imeytyy hyvin ja pehmentää käsien ja jalkojenkin ihon ihanasti.

Floridan aleista ostin tammikuussa muutaman minituubin VS:n PINK-käsivoidetta. Siinäkin on kätevän kokoinen pakkaus ja voide on miellyttävän miedon tuoksuista, nopeasti imeytyvää ja jättää pehmeän ihon, joka ei kuitenkaan ole tahmea.

Onko teillä suosikkikäsivoiteita? Olen käyttänyt paljon myös maskeeraajaystäväni suosittelemaa Body Shopin hamppuvoidetta, tosi tehokasta sekin, varsinkin kovilla pakkasilla.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *