Kaamoskausi on parasta aikaa ystäville ja juhlille

Kaamoskausi on parasta aikaa ystäville ja juhlille

Pimeä syksy on parasta illanistujaisten ja ystävien tapaamisen aikaa. Nyt kun selaan oman kalenterini lähiviikkojen merkintöjä, huomaan, että erilaisia häppeningejä on kertynyt jo melkein joka viikonloppuun.

Kesät tuntuvat vilistävän loma- ja saarikuvioissa. Elo- ja syyskuussa saadaan työt ja treenikaudet käyntiin. Nyt pimeiden iltojen laskeuduttua ennen joulua, on ainakin meillä nykyään se kaikkein sosiaalisin kausi.

Kaamoskausi on parasta aikaa ystäville ja juhlille

Tuo ihanaa piristystä arkeen, kun kokoonnutaan isommilla tai pienmmillä porukoilla nauttimaan hyvästä seurasta  viikonloppuisin. Kodin voi aina täyttää tunnelmalla, sytyttää kynttilät ja koota hyvä soittolista juhliin. Ei haittaa, vaikka ulkona on pimeää tai taivaalta tulee jalkarättejä, niin kuin juuri nyt tätä naputellessa. Pienten pippaloiden, tarjoiluiden ja drinksukokeilujen suunnittelukin tuo kivaa piristystä arkeen.

Omia suosikkejani tämän vuoden illanistujaisissa ovat olleet pienet tapas- ja cocktai-tyyppiset suolaiset herkut ja hedelmäiset ja raikkaat jälkkärit. Kuvan kuorrutettujen munakoisosiivujen resepti löytyy täältä.

Nämä kuvat ovat lauantai-illasta, jolloin kokoonnuimme vanhojen koulukavereideni kanssa meille viettämään naisteniltaa. Ja taas kerran ilta täyttyi naurusta. Kun porukka on tuntenut toisensa lapsesta asti, ei haittaa vaikkei niin usein tavatakaan. On aina helppoa jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin ja palata niihin kouluvuosienkin hauskimpiin tilanteisiin.

Pian starttaakin jo Halloween-viikonloppu ja seuraavaksi on tänne blogiin tulossa siihen liittyen ihanan oranssia drinksureseptiä. Nyt kiiruhdan syksyisiin hommiin, säilömään ison suppilovahverolastin, jonka juuri sain tuliaisena anopilta saaresta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *