Juhlat Redin huipulla (ja ihana kakkuvinkki)

Juhlat  Redin huipullavegaanikakku

Heti ensimmäisenä kakkuvinkkiä Redin viime viikonlopun juhlista; jos muillakin on tarvetta kauniisiin, edullisiin ja itsetehtyihin kakkuihin kesän herkuiksi, niin näiden kakkujen loihtija ilmoittautuu tarjolle (kuvassa, saat yhteystiedot tarvittaessa kauttani: favouriteinspirations(at)outlook.com) Kuvien juustokakkumaiset kakut sulivat suuhun ja myös vaikka ihan perinteiset mansikkakakutkin onnistuvat.

Tuo kuvan pienempi ruskea kakku oli ihana suklainen vegaanikakku, jonka mehevä täyte on avokadoa ja banaania. Taaempana taas raikas marjainen ja hedelmäinen juustokakku.

Ensimmäistä kertaa pääsin maistamaan myös vegaanisia ”mätejä”, jotka eivät muuten yhtään hävinneet niille aidoille.

Mainitsinkin jo aikaisemmin, että viime lauantaille osui pitkän juhlatauon jälkeen kahdet juhlat. Nämä kuvat ovat Kalasataman uuden Redin ylhäällä olevasta asukkaiden juhlatilasta, jossa juhlittiin yhdistetysti vasta valmistuvaa sisustussuunnittelijaa ja synttärisankaria, joka myös tosiaan loihti kakkuihanuudet ja muut tarjoilut juhliinsa.

 

Redissä käynti oli jo elämys. Alakerran hotellityylisessä aulassa on vastaanottohenkilö – en ole Suomessa vastaavaan asuinrakennuksissa törmännytkään. Niin kuin en siihenkään, että hissillä noustaan 33. kerrokseen. Siinä vaiheessa olo tosiaan alkoi olla kuin jossain kaukana Helsingistä.

Maisemat huipulta olivat juuri niin hulppeat kuin voi kuvitella. 33. kerroksessa on myös suuri rakennusta kiertävä lasiterassi, jossa kaupunkia voi ihmetellä tuuliselta huipulta eri ilmansuuntiin. Hämmästyttävää, miten pieneltä Helsinki näyttää, ja miten rauhalliselta koko kaupunki vaikuttaa niin ylhäältä katseltuna. Olisin voinut vain istua tuijottelemassa näkymää vaikka monta tuntia.

 

Ilma tietysti kruunasi maiseman. Aurinko paistoi kuin valtava lamppu kaupungin yllä, poutapilvet leijailivat sinisellä taivaalla ja lokit lentelivät alapuolella. Ihana kesä – ja ihana juhlapäivä <3

hyvinvointi mita-minulle-kuuluu
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *