Jotkut nauttivat nytkin ihan täysillä

Jotkut nauttivat nytkin ihan täysillä

Kun monilla ihmisillä alkaa hermot mennä kotona olemiseen tällä hetkellä, niin on ihanaa nähdä, että koiruudet nauttivat ihan täysillä. Valitettavasti meillä ei ole enää (tai ehkä myös vielä) omaa koiraa, mutta saamme välillä nauttia hoitokoirista. Nappasin nämä kuvat sängystämme Aaposta ja Siennasta, kun ne olivat meillä viimeksi koko viikon lellittävinä juuri ennen tätä yleistä kotoilukautta.

Monelta koiraperheeltä ollaan jo kuultu siitä, miten ihanaa koirilla on nyt kun niillä on koko ajan seuraa. Toisaalta, joillain koiruuksilla on vähän vaikeuksiakin hillitä nauttimista tästä  ylenpalttisesta seuran ja aktiivisuuden ajasta.

Instagramissa kerrottiin koirasta, jonka häntä oli kipeytynyt. Se oli viety eläinlääkäriin, joka totesi, että sen hännässä oli hiusmurtuma liiallisen innokkaasta hännän heilutuksesta. Voi pieni!

Julin ystävä pyörähti meidän pihalla pari päivää sitten Ninni-koiransa kanssa. Ninni-parka oli ihan puhki, kun pääsee nyt oman päivittäisen kuuden kilsan lenkin lisäksi monelle ylimääräiselle lenkille, kun innokasta ulkoiluseuraa on nyt tarjolla päivät pitkät. Myös melkein joka kerta kävelyllä olaan törmätty koiraan, joka on niin väsähtänyt, että sen omistaja kantaa sitä kotiin lenkiltä, ja ties monenneltako sellaiselta sinä päivänä.

Koirat ovat niiiiiin ihania, aina hyvällä tuulella ja perheenjäseniensä kuuliaisimpia ja uskollisimpia ystäviä, että ei voi muuta kuin olla tyytyväinen siitä, miten paljon ne nyt nauttivat tästä kotoilukaudesta – ja ne ovat sen tosiaan ansainneet <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *