Jogurttijäätelöt vadelmilla ja mustikoilla

valmisIMG_8127

Marjainen jogurttijäätelö

Ihanat kypsät kotimaiset mustikat ovat taas metsissä (ja toreilla). Jäätelökesää voi monipuolistaa (ja minusta parantaa) raikkailla, söpöillä ja terveellisillä jogurttijäätelöillä.

Jäätelössä on vähän sama asia kuin muusskakin syötävässä; on kiva tietää, mitä syö ja parhaiten se käy tekemällä jäätelöt kokonaan itse. Marjat kannattaa jättää osittain kokonaiseksi näkyviin kaunistamaan herkkupuikkoja.

Jogurttijäätelöt vadelmilla ja mustikoilla

kuudelle

4 dl turkkijogurttia

hunajaa

kotimaisia pakastevadelmia 

 tuoreita pensasmustikoita

kookoshiutaleita

  1. Laita vadelmia ja mustikoita jäätelömuotin pohjalle
  2. Sekoita kulhossa jogurtti ja luraus hunajaa, jonka voi myös korvata esimerkiksi stevialla
  3. Lusikoi jogurtti tasaisesti muotteihin ja painele pohjalle ja marjojen väleihin, hajota vadelmia lusikalla ja levitä  väriä jäätelöille
  4. Asettele mustikoita jäätelön sisään reunoille
  5. Painele kookoshiutaleita jäätelöiden pinnoille ja laita tikut pystyyn jäätelöihin
  6. Pakasta n. 5h
Kommentit (4)
  1. Nami! Ihania kuvia☀️?

  2. inspirations
    13.7.2016, 12:39

    Kiitos, olivat myös ihanan makuisia : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *