Jogurttijäätelöt vadelmilla ja mustikoilla
Ihanat kypsät kotimaiset mustikat ovat taas metsissä (ja toreilla). Jäätelökesää voi monipuolistaa (ja minusta parantaa) raikkailla, söpöillä ja terveellisillä jogurttijäätelöillä.
Jäätelössä on vähän sama asia kuin muusskakin syötävässä; on kiva tietää, mitä syö ja parhaiten se käy tekemällä jäätelöt kokonaan itse. Marjat kannattaa jättää osittain kokonaiseksi näkyviin kaunistamaan herkkupuikkoja.
Jogurttijäätelöt vadelmilla ja mustikoilla
kuudelle
4 dl turkkijogurttia
hunajaa
kotimaisia pakastevadelmia
tuoreita pensasmustikoita
kookoshiutaleita
- Laita vadelmia ja mustikoita jäätelömuotin pohjalle
- Sekoita kulhossa jogurtti ja luraus hunajaa, jonka voi myös korvata esimerkiksi stevialla
- Lusikoi jogurtti tasaisesti muotteihin ja painele pohjalle ja marjojen väleihin, hajota vadelmia lusikalla ja levitä väriä jäätelöille
- Asettele mustikoita jäätelön sisään reunoille
- Painele kookoshiutaleita jäätelöiden pinnoille ja laita tikut pystyyn jäätelöihin
- Pakasta n. 5h
Nami! Ihania kuvia☀️?
Kiitos, olivat myös ihanan makuisia : )