Inspiroitumista uuteen viikkoon

Inspiroitumista uuteen viikkoon

Inspiraatiota uuteen viikkoon – kuluu se sitten lomailun tai työn (tai molempien) merkeissä!

Tähän laiturilta napattuun kuvaan mahtuu hauskasti monta sellaista lomasymbolia, josta saa ammennettua paljon energiaa koko viikkoon.

Vene merkitsee minusta aina vapautta, raikkautta ja hyvää fiilistä kauniissa ympäristössä.

Horisontissa ohi lipuvat purjeveneet ovat kuin merimaiseman kauniita sisustuselementtejä.  Purkkarin seuraaminen horisontin halki on ihana pieni meditaatioharjoitus, joka tulee aina yllättäen ja odottamatta. Yleensä yritän käyttää sen hyväkseni. Purjeveneen ilmestyttyä maisemaan keskeytän sen mitä sitten olenkin  tekemässä ja istahdan kalliolle tai laiturille katselemaan sen lipumista. Huomaan heti, että ei minulla oikeasti edes ollut niin hoppu ja pieni kesän ihailemiseen käytetty tauko on aina paikallaan. Näitä samanlaisia mikrotaukoja olisi hyvä järjestää päiväänsä taas arjen alettua.

Joutsenet ovat aina yhtä upeita ja ylväitä, ja ihan ansaitusti Suomen kansallislintuja. Nyt alkukesällä kuoriutuneet ja tähän asti selvinneet poikaset alkavat olla jo vahvoja ja tekevät itsenäisiä uintiretkiä.

Ja onko sattumaa, että nämä kaikki kesän ja meren kauniit symbolit ovat valkoisia? Vaikka pidänkin väreistä, on valkoinen aina vain yhtä rauhoittava ja pysäyttävä väri.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *