Ihon pelastus säävaihteluissa ja väsyneenä: Oriflame Ecobeauty kasvoöljy

Ihon pelastus säävaihteluissa ja väsyneenä

oriflame

Talvella iho vaatii ylimääräistä hellimistä. Itse huomaan, että varsinkin sään rajut vaihtelut verottavat ihoa.

Viimeisten kuukausien aikana oma ihoni on saanut ihmetellä Floridan trooppista ilmaa ja kirkasta aurinkoa, Suomen kuivaa pakkasilmaa, kovia myrskyytuulia ja lämmitettyä sisäilmaa.

Luononmukainen ja öljy ilman liikaa tahmeutta

Olen luonnollisten öljyjen suurkuluttaja ja usein pesen ihon iltaisin ihan perusluomukookosöljyllä veden kanssa ja käytän sitä myös vartalovoiteena. Kasvoille se on kuitenkin sellaisenaan arkikäytössä liiankin tuhtia.

Sain testiin joulun alla Oriflamen Ecobeauty-kasvoöljyä. Se on nimensä mukaisesti valmistettu laadukkaista raaka-aineista luontoa kunnioittavin menetelmin. Luomulaatuisen arganöljyn ja puuvillauutteen yhdistelmä ravitsee ja suojaa ihoa tehokkaasti jättämättä sitä kuitenkaan tahmeaksi.

Ihon pelastus säävaihteluissa ja väsyneenä

Otin tuotteen käyttöön yövoiteena Floridassa. Usein auringossa ulkoilun jälkeen olen tottunut ravitsemaan ja pehmentämään kasvojen ihon erilaisilla yömaskeilla. Tämä toimi vielä paremmin.

Miellyttävään kasvoöljyyn ihastuin heti, se levittyy ja imeytyy kasvoille iltaisin pienellä hieronnalla hyvin. Sen jälkeen iho on aamuisin todella pehmeä ja miellyttävä. Otin sen käyttöön myös pitkillä lennoilla, jota saavat ainakin itselläni ihon nopeasti väsähtämään. Se toimi sielläkin tosi hyvin ja pullon voi ottaa sopivan kokonsa mukaan myös käsilaukkuun.

Suomeen palasimme kovilla pakkasilla, ja jatkoin saman kasvoöljyn käyttöä yövoiteena ja usein olen sekoittanut sitä pari tippaa kasvovoiteeseen aamuisinkin.

facial oil

Nyt taas ihan viime viikkoina tämä ihana tuote on hellitellyt väsähtänyttä ihoani. Välillä kun uni on ollut liian vähissä, olen aloittanut aamunkin hieromalla ihooni öljyn heti noustessani. Se pyyhkäisee väsymyksen merkit nopeasti ja taikoo tarvittua energiaa ja hehkua kasvoille.  Juuri avasin uuden pullon eli 50 ml kesti minulla päivittäisessä käytössä kolmisen kuukautta. Tästä miellyttävätä öljystä tuli uusi suosikkini nopeasti.

*Tuote saatu blogiin testattavaksi

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *