Ihanaa energiaa ja piristystä yritysten syksyyn (Onnea Domakers 20 v)

Domakers Finland 20 vuotisjuhlaDomakes Tanja Finne Raddison Blu catering Viime torstaina meillä oli ilo päästä juhlimaan Tanja Finnen yrityksen Domakers Finland Oy:n 20-vuotisjuhlia Raddison Blu Seaside-hotellissa. Illan fiilis oli kteytettävissä kahteen sanaan: Hyvä mieli.

Ensinnäkin ohjelma oli niin loistavaa ja viihdyttävää kuin nyt vain voi kuvitella juhlissa, jonka sankaritar on PR-asiantuntija, joka toteuttaa asiakkailleen mitä erilaisimpia PR-ja markkinointitoimenpiteitä ja tapahtumia laidasta laitaa; urheilua, musiikkia, kosmetiikkaa, viinejä ja ruokaa, lisäravinteita, superfoodeja optikkopalveluita ja vaikka erilaisilla ja monipuolisilla tavoilla. Huikeita Domakersin ideoita on päästy näkemään toteutuksina ravintoloiden avajaisissa, kiininostavien tyyppien synttäreillä, erilaisten tuotteiden ja palveluiden lanseerauksina, isoina urheilutapahtumia, liikkeiden avajaisina ja vaikka minä.

Upea ja hauska show

Mikko Harjun ihanat tunnelmat soivat korvissa, kun kilisteltiin kuohuvat ja käytiin täyttämässä lautaset ihanilla heruilla. Seuraavaksi sain ainakin omat poskeni ihan kipeiksi kaikesta siitä nauramisesta, kun lavalla Jarkko Tamminen imitoi Halosta, Niinistöä, Trumpia, Tähkää, Koivuniemeä, J. Karjalaista, Andy McCoyta ja vaikka ketä – ihan huikea taidonnäyte ja hillitöntä huumoria koko show.

 

Catering Domakers Finland 20 years

Party

Myös Meiju Suvas oli nappivalinta illan showhun. Omassa mielessänäni Meiju edustaa sellaista suomalaista naisartistia, joka on luonut jo todella pitkän uran ja jatkaa vielä toivottavasti pitkään hyvän mielen ja fiilisten toteuttajana. Muistan jo koululaisena, kun kierrettiin välitunneilla kavereiden kanssa pihaa ympäri ja laulettiin yhdessä Meijun hittejä, jotka edelleen osaan ulkoa. Minusta kaikki artistit, jotka viihdyttävät kansaa vuodesta ja varsinkin vuosikymmenestä toiseen tekevät ihan huikeaa työtä hyvän mielen lähettiläinä. Sellaiseen taipaleeseen vaaditaan suuri sydän ja paljon hyvää tahtoa ja energiaa jakaa niin paljon iloa ympärilleen.

Sparkling wine Domakers Finland party

Juuri sitä energiaa löytyy myös Tanjasta. Siksi kaikkein huikeimmat ja viimeistellyimmät PR-tapahtumat, joihin olemme osallistuneet, ovatkin olleet Domakeresin järjestämiä. Ihan mahtavaa oli myös, että Domakers järjesti näin huikeat juhlat juuri tällaisena aikana, jolloin takana on todella pitkä ja haasteellinen aika pr-alan ja tapahtumajärjestäjien ammattilaisille, jotka tekevät tärkeää ja suuritöistä vaikuttamista, jolla on iso merkitys niin liiketalouden kuin hyvinvoinnin kannalta. PR-tapahtumat ja toimenpiteet tuovat kaivattua energiaa ja piristystä arkeen. Vähän niin kuin tapahtumajärjestäjien tukikampanjassa viime viikolla sanottiin, ilman tapahtumia ei tapahdu oikein mitään.

Piristystä syksyyn ja talveen

Harva ehkä tulee ajatelleeksi, miten rautaista ammattitaitoa, kokemusta, ideointikykyä ja suurta työmäärää hyvin järjestetyt tapahtumat vaativat. Sen kaiken osaamista löytyy Tanjalta, joka on tosiaan ansainnut myös juhlassa saamansa Suomen Yrittäjien myöntämän Kultaisen Yrittäjäristin. Onnea vielä 20-vuotiaalle Domakersille ja paljon menestytä ja uutta piristysruisketta syksyyn tapahtumienkin järjestämisessä – toivottavasti mahdollisimman moni yritys aktivoituu taas tässäkin tärkeässä ja näkyvässä toiminnassa. Nyt jos koskaan on todella hyvä aika aktivoida omaa toimintaa, nostaa näkyvyyttä ja tuoda kauan kaivattua positiivista energiaa yrityksen toimintaan tapahtumien ja muiden idearikkaiden pr-toimenpiteiden muodossa. Sitä kaikkea on odotettu ja se on taas mahdollista toteuttaa samalla huomioiden myös vallitseva aika.

Raddison Blu Domakers Finland

inspirations blog Domakers Finland

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *