Ihana joulukuu + linkki kaikkiin jouluisiin resepteihin ja fiiliksiin

Ihana joulukuu

Hyvää joulukuuta! Nostin juuri tuohon blogin yläosan kategorioihin uudeksi linkiksi: Joulu ja Uusivuosi, josta pääsee helposti selailemaan joulun tunnelmia; blogin reseptejä, juomia, kukkia, koristeita, fiiliksiä ym. Nämäkin kuvat ovat sieltä.

Ihana joulukuu

Tunnustaudun joulusta nautiskelijaksi. Tänä vuonna olemme kotonakin päässeet joulun tunnelmaan jo tavallista aikaisemmin. Viime vuonna lähdimme koko perhe (ja pojan tyttöystävä, joka lasketaan perheeseen mukaan) neljäksi viikoksi Floridaan. Sitä ennen emme yksinkertaisesti ehtineet nauttia jouluisuudesta Suomessa.

Tänä vuonna lähdemme taas matkalle viettämään koko perheen joulua lämpimään New Yorkissa opiskelevaa poikaa lähemmäksi, mutta nyt ollaan onneksi aloitettu joulun tunnelmointi jo täällä Suomessa.  Viikko sitten keiteltiin ensimmäiset tuoksuvat jouluglögit ja katseltiin jo yhdessä  jouluelokuva.

Perjantaina koristeltiin koti joluisaksi, kokkailtiin jouluntuoksuisia ja -makuisia herkkuja ja eilen kutsuimme ystäviä meille pikkujoulun vietoon. Oli ihan oikean joulun tunnelmaa ilmassa, kun kaivoimme  varastosta esille joululvalot ja mieleisimmät joulukoristeet parin vuoden tauon jälkeen. Olemme olleet niin paljon saaristossa ja Viron tilalla syksyn viikonloput ja viilettäneet työputkessa viikot, että oli ihanaa nauttia ilta hyvien ystävien seurasta jouluisissa tunnelmissa.

Nyt tänään onkin otettu rennommin ja nautiskeltu joulukodista ja hymyissä suin muisteltu eilistä. Tosrtaihin osuva itsenäisyyspäivä tekee tulevasta viikostakin poikkeuksellisen ja arkivapaa antaa taas tilaisuuden nautiskella lisää joulukuun tunnelmista. Helsinkikin on saanut jo ihanan jouluvalaistuksen ja ajatuksissa olisi viettää myös aikaa yhdessä ihan vain kaupungin joulutunnelmista nauttien.

Ihanaa joulukuun alkua kaikille! <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *