Ihana Carmelo´s – italialaiseksi ruokainspiraatioksi tai ravintolavinkiksi

Ihana Carmelo´s

Ruokainspiraatioksi tai ravintolavinkiksi: Floridan länsirannikon Punta Gorda on kaunis kaupunki nähtäväksi ja sen keskustan italialainen ravintola Carmelo´s on suosittelun arvoinen.

Emme olleet varanneet pöytää ja ravintola olin melkein täynnä, joten meidät ohjattiin suoraan ravintolan sisäpihalle. Saimme kuitenkin mielestämme koko ravintolan parhaan pöydän, miellyttävän lämpimässä illassa jouluisten pikkuvalojen loistaessa sisäpihaa ympäröivissä aidoissa ja palmuissa.

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, lista monipuolinen ja jokaisen meidän tilaama annos oli viiden tähden herkuttelua. Annokset olivat lisäksi niin suuria, että monista puolet otettiin mukaan.

Dog bag- käytäntö on osoittautunut täällä melkein joka ravintolassa hyväksi käytännöksi. Annokset ovat niin suuria, että saan niistä helposti seuraavankin ruoan, eikä turhia tähteitä jää.

Ihana Carmelo´s

Camelo´s ravintolan on perustanut sisilialainen kokki, joka on keittiössä itse läsnä valmistamassa tai valvomassa ruokien valmistumista laadukkaista raaka-aineista joka päivä.

Ravintola on todellakin yhtä hyvä kuin hyvät ravintolat Italiassa. Myös tunnelma niin ihana, että jos tänne suunnalle tulee, kannattaa varata kunnolla aikaa ja pöytä Carmelo´sin pitkään ja rauhalliseen illalliseen.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *