Ihana alkukesän juhlaviikonloppu

Onneksi aurinkoinen sää helli eilisen uusia ylioppilaita ja valmistujia. Vaikka toki varsinkin Kreikan lämmön jälkeen (ja muutenkin!) olisi muutama lämpöaste ollut tervetullut vastapaino raikkaalle pohjoistuulelle, oli silti aiva ihanaa, että juhlia pystyttiin järjestämään sinisen taivaan alla ja aurinkoisilla pihoilla.

Minulla on niin suuri suku, että muistan kouluikäisenä toukokuun viimeisen päivän täyttyneen aina juhlista. Kun omat lapset olivat pieniä, oli kevään juhlarintamallakin hiljaisempaa. Nyt ollaan päästy siihen vaiheeseen, kun juhlitaan jo ystävieni lasten ja lastemme ystävien valmistujaisia. Muutenkin viime päivät ovat tuntuneet erityisen juhlavilta. Uutiset ja median kuvat kuninkaallisten vierailusta taisivat aloittaa sen – ja tänä vuonna naapurustossammekin tuntuu olevan valmistujaisia vähän joka talossa, kukkia on istuteltu ahkerasti, ulkopöytiä pystytelty ja koristeltu.

Minusta juuri nuorten alkukesän juhlissa on jotain erityisen ihanaa. Palkinto pitkästä urakasta on viimein saatu päätökseen ja sädehtivät juhlijat saavat olla syystäkin ylepeitä ja onnellisia. Eilen saimme vierailla parissa ihanassa kodissa ja nauttia  lämpimästä juhlatunnelmasta, herkuista, iloisista ihanista ystävistä ja kauniista kesäpäivästä. Kiitos  ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *