Ihan paras uusi hyvän mielen liike Helsingissä – SIS. Deli + Café x Relove

Ihan paras uusi hyvän mielen liike

Joitain tilaisuuksia ei voi jättää käyttämättä. Niin ajattelin, kun meiliin kilahti kutsu kiireiseen viikkoon osuvaan SIS. Deli + Café x Relove -5kulman avajaisiin. Monestakin syystä tämä tilaisuus ohitti muita menoja ja avajaisissa olin tosi tyytyväinen, että osallistuin – niin hyvin oma arvomaailmani kolahti tämä konseptin kanssa. Kun yhteen ihanaan tilaan yhdistään naisyrittäjyys, kierrätys, terveelliset herkut, ihana sisustus ja hyvä ja rentofiilis, on tuloksena  hyvää mieltä, oloa ja energiaa pursiava 5kulmassa avattu uusi hyvinvointikahvila + ihanien kierrätysaarteiden liike.

Ihan paras uusi hyvän mielen liike

Kaupan puolella myydään kauniita kierrätysvaatteita, -merkkilaukkuja, -kenkiä, ekologisempia koruja ym. Allekirjoitan täysin Reloven yrittäjän, Noora Hautakankaan idean ”Kierrätetty vaate on arvokkaampi kuin uusi”. Olen aina viihtynyt kirppareilla ja löytänyt niistä saman maun omaavien naisten ympäri maailmaa hankkimia aarteita, joilla yleensä on vielä joku kiinnostava tarinakin.

Täytyy myöntää myös, että omassa mielessänikin on pyöriskellyt useampaan kertaan perustaa persoonallinen ja kaunis second hand-liike, mutta Relovessa konkretisoituu vielä paljon mielikuvitustani paremmin. 5kulman liikkeessä kauniit vaatteet on ripustettu esille mm. rentoihin oksista tehtyihin ja köysillä kattoon kiinnitettyihin räkkeihin. Sovituskoppi on korkealta katosta laskeutuva pyöreä pellavaunelma ja merkkilaukut somistavat pieniä lukollisia antiikkivitriinejä. Relovessa on myös mahdollisuus myydä omia aarteitaan monella eri tavalla, joista ainakin minusta all inclusive vaikuttaa helpoimmalta ja houkuttelevimmalta.

Voimia kannattaisi useamminkin yhdistää. Uudet konseptit ovat virkistäviä ja tässä tapauksessa 1+1 on paljon enemmän kuin 2. Nyt samasta tilasta löytyy myös sisarusten Anu Syrmän ja Kaisa Leikolan 10-vuotias, uudistunut SIS. Deli + Café, ihanan herkullisten ja terveellisten herkkujen kahvila ja catering-palvelu. Jos pidät blogini ruokainspiksistä, et voi olla rakastumatta SIS. Delin raikkaisiin mm. lasisiin kierrätyspurkkeihin pakattuihin vegepurkkeihin, keittoihin, smoothiebowleihin ja minibrowneihin. Parasta on tietty se, että annokset ovat kauniita, ihanan makuisia ja täynnä terveellisiä aineita. Niitä voi nauttia paikan päällä, ostaa mukaan take awayna tai tilata vaikka cateringina omiin tilaisuuksiin.

Avajaiset oli järjestetty konseptiin sopivalla rennolla ja persoonallisella otteella hyvän live-musiikin, muotinäytöksen ja herkkutarjoilujen merkeissä. Ei ihme, että tupa oli pullollaan ihmisiä ja tilaisuus on jo bongattu useammaltakin palstalta. Hatunnosto, isot peukut ja tsemppitoivotukset yrittäjille!!

Lämpimästi suosittelen tutustumaan paikallisten yrittäjien luovan työn tuloksena syntyneeseen rentoon konspetiin, hyvän omantunnon hankintoja ja hyvän olon herkuttelua yhdessä ♥

P.S. En ole siirtymässä kokonaan iphone-kuvaukseen. Olisin mielelläni napannut parempia kuvia kauniista liikkeestä – mutta kiireinen viikko oli päässyt väsyttämään kameran akun. Mutta toisaalta, sain tästäkin hyvän suun piipahtaa 5kulmaan pian uudestaan.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *