Ideoita viikonlopun napostelupöytään

Ideoita viikonlopun napostelupöytään

Ideoita viikonlopun napostelupöytään on hyvä suunnitella jo etukäteen – ja samalla pitää ajatukset avoinna kauppareissulla uudellekin tarjonnalle. Tässä muutama kuva ja idea viikonlopun ruokailusta inspiroimaan ruoka-ajatuksia. Viikonloppuisin on aikaa istua pidempään pöydän ympärillä. Seurustelusyötäväksi sopii hyvin pienet tarjottavat, joiden äärellä viihdytään vaikka useampi tunti.

Tapas-tyyppisiksi naposteluiksi sopii vaikka mikä; raikkaat salaatit, maustetut oliivit ja lihat, savustettu kala, yrttiset broilerit, juusto- ja hedelmäkuutiot jne. Vaikka aikaa erilaisten tarjoilujen hankkimiseen ja tekemiseen menee hieman pidempään, voi niitä samalla tehdä vielä seuraaviinkin ruokailuihin valmiiksi ja säästää seuraavan päivän keittiöaika vaikka ulkoilulle.

Ideoita viikonlopun napostelupäytään:

Yrttibroileri

Yrttimaustetut oliivit ja rosmariininoksat

Höyrytetyt pavut

Oliiviöljyssä kypsennetyt kasvikset

Salaatti punajuuri- ja fetakuutioista

Nyhtöliha

Hedelmäpalat raejuustossa

Itu- ja coucous-salaatit

Leikkele- ja lohirullat tuorejuustotäytteillä

Ruissipsit katkarapu-creme fraiche -tahnalla

Vihannestikut dippikastikkeilla

Munakasmuffinssit (resepti täällä)

Pähkinät

Lehtikaalisipsit (resepti täällä)

Hummus ja siemennäkkäri (reseptit täällä)

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *