Hyvin ansaittuun viikonloppuun

Hyvin ansaittuun viikonloppuun

Tiedättehän sen fiiliksen, kun on liikaa sanottavaa? Täällä blogissa on juuri nyt sellainen tilanne päällä. Viime päiviin on kuulunut paljon työprojekteja, vatsatautia, fysioharjoituksia polveen, uuteen lajiin tutustumista, monta iltatilaisuutta, äidin auttamista, kampaamoa ja vaikka mitä.

Samaan aikaan blogimateriaalia on kertynyt eri suunnilta, mutta päivittäminen ei ole kerennyt samaan rytmiin kiireisten deadlinejen ja muiden puuhien takia… ja nyt olisi niin monta kohtaa, mistä jatkaa, etten osaa edes aloittaa.

Nyt on Juliaanallakin vapautunut aikaa omista alkukevään projekteista kaikkeen täällä taustalla tapahtuvaan työskentelyyn kuvankäsittelyistä aivoriihiin ja resepti-idoista editointiin. Eli eiköhän saada yhdessä järjestettyä tämäkin suma sujuvaksi julkaisujen jonoksi.

Juuri nyt mies kolistelee tuolla pihalla kai viimeistä auton rengasta. Meillä vaihdetaan aina talvirenkaat viime tipassa ja siitä viimeistään alkaakin ihan oikea kesäkauden fiilis. Kun renkaat on ruuvailtu paikoilleen, tarkoitus on lähteä salille treenaamaan ja rentoutumaan saunaan perjantai-illan kunniaksi. Viikonloppu tekee hyvää, ja aurinkoinen sellainen kuulostaa ihan täydelliseltä. Kaikkea ihanaa hyvin ansaittuun viikoloppuun sinullekin <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *