Hyvä kampaajavinkki minilomalle Tallinnassa

Hyvä kampaajavinkki minilomalle Tallinnassa

Kävimme vähän aikaa sitten Tallinnassa pitkästä aikaa. Tarkoitukseni oli hieman kirjoittaa siitä tännekin, mutta en oikein ottanut kuvia reissulla – niissä ajatuksissa kuitenkin julkaisen tämän aiemman kirjoituksen, koska siitä on ollut palautteen mukaan hyötyä monelle. 

TALLINNASSA käydään paljon hoidoissa ja kampaajalla sekä hyvän tarjonnan että kilpailukykyisen hintatason takia. Kun me varasimme matkoja itsellemme ja ystäväperheelle viime viikolopuksi, päätimme tyttären kanssa kokeilla ystävän kokemuksesta ja suosituksesta kampaajaa. Siihen oli juuri nyt muutenkin tarve. Lähetin jonain arki-iltana meiliä kampaajalle kymmenen maissa ja puhelimeen kilahti vastaus joa parissa minuutissa.

Matkassa oli siis minun, ystäväni ja miestemme lisäksi saman ikäiset tyttäremme ja saimme meille kaikille naispuoleisille ajat heti lauantai-iltapäiväksi. Oli oikeastaan kiva päästä rauhassa istuskelemaan yhdessä kampaamoon laivamatkan jälkeen, ja samalla mutustelemaan eväitä, lueskelemaan naistenlehtiä ja lepuuttelemaan jalkoja.

Snacks.jpg
Leikkaukset.jpg
Weekend%2BGetaway.jpg
Tallinna on hurmaava kaupunki, josta itselläni ei ole kovinkaan paljoa kokemusta. Se toimiii ainakin minulle todella kivana miniloman kohteena, jota naisten hetki kauneussalongissa paransi entisestään <3

Po%25CC%2588yda%25CC%2588t.jpg
Tämä oli ensimmäinen kokemukseni kampaamosta Tallinnassa ja erittäin hyvä sellainen. Kaikki neljä saimme uutta piristävää syysväriä erilaisten raitojen ja värjäysten muodossa ja taitavat leikkaukset. Palvelu oli ystävällistä, työ erittäin ammattitaitoista ja tehokasta ja aineet laadukkaita. Sijaintikin oli hyvä, lyhyt kävelymatka hotellistamme. Paikka oli viihtyisä ja siisti, ei varmasti kaupungin ylellisin. Itselleni kuitenkin kampaajalla aina tärkeintä on lopputulos, mitä ei suinkaan takaa kaikkein ylellisin ympäristö.

Hyvä kampaajavinkki minilomalle Tallinnassa

Hinnat olivat ihan omaa luokkaansa (verrattuna Suomen hintoihin), jos haluat käydä kurkkaamassa niitä, ne löytyvät täältä. Tämä ei muuten ole maksettu suositus eikä yhteistyöpostaus, vaan ihan hyviin kokemuksiin perustuva vinkki.

Minulla on lähes poikkeuksetta haasteita saada sekä haluamani luonnollinen leikkaus että sävy hiuksiini, koska oma hiussävy taittaa niin vahvasti keltaiseen, ja haluan toisaalta välttää liian voimakasta vaalennusta raidoissakin. Yleensä vasta pitkän kampaajasuhteen jälkeen löytyy sopiva värikombo, mutta tällä kertaa sain juuri haluamani lopputuloksen ja tuntui, että kampaaja tosiaan kuunteli toiveitani ja osasi toimia sen mukaisesti. Tästä syystä olen myös aika arka kokeilemaan uusia kampaajia ja käyn muutenkin aika harvakseltaan tekemässä hiuksilleni yhtään mitään. Ystävä oli tosiaan kokeillut tätä Mariness-salonkia ja nyt voin hyvin itsekin suositella sitä eteenpäin <3

Kampaaja.jpg

kauneus hiukset
Kommentit (4)
  1. Kiitos kampaamo vinkistä. Tuo linkki hintoihin ei valitettavasti toiminut. Mikä on kampaamon nimi?

  2. inspirations
    3.4.2016, 11:44

    Hei, päivitin linkin uudestaan ja nyt toimii taas ; )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *