Hempeitä juhlatarjoiluja ja heinäkuun kukkaloistoa

Tätä naputellessani istumme autossa. Tällä kertaa suunta on takaisin saaristoon. Tässä välissä teimme parin päivän pyrähdyksen Helsinkiin hoitamaan välillä työ- ja kotiasioita. 
Kotona minua odotti todella mieluisa yllätys; piha tarjosi toinen toistaan kauniimpia ja hempeämpiä kukkia, joita poimin sisällekin maljakoihin; pastellivärisiä pioneja, hortensioita, kissankelloja ja ruusuja. Itselleni en niiden hehkusta tosin voi kunniaa ottaa, vaan se kuuluu pihan edelliselle emännälle, joka on taitavasti istuttanut upeita kukkaryhmiä eri puolille pihaa. Onneksi meidän lomaillessamme saaristossa ja laiminlyödessämme kodin pihatöitä, sade on pitänyt huolen kosteudesta ja parin tunnin kitkeminen paljasti näitä kauniita ja tuoksuvia yllätyksiä toisensa perään. 

Kuvat ovat sunnuntailta, jolloin vietettiin ystäväperheemme tyttären rippijuhlaa. Kukkaistunnelmissa nappasin juhlamekokseni tyttären kaapista viime kesän Kreetan reissulta ostetun hempeän kesämekon – ja sama hempeä pastellikukkien teema jatkui kauniisti järjestetyissä juhlissa. 

Juhlien maukas vegevoikkari oli yllättävä ja tulinen. Se oli tehty intialaismausteisesta kerroksesta sekä chilisestä pähkinätahnasta. Kaikki kauniit koristelutkin olivat käsityötä <3

Tähän samaan kukkateemaan sopii myös juuri tänään oleva blogin 2-vuotissyntäri – Nopeasti on aika mennytkin!! Onnittelut leikki-ikäiselle leijonahoroskooppiselle Inspirationille ja kiitos kaikille parin vuoden aikana matkan varrella mukaan hypänneille lukijoille <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *