Hellävarainen ja tehokas energiabuusti iholle

Hellävarainen ja tehokas energiabuusti iholle

Löysin kovalevyltä nämä viime kesänä saaressa otetut kuvat ja voi että on jo ikävä kesää ja sitä että meri on auki, aallot pauhaavat ja aurinko lämmittää kunnolla. Vaikka eipä ole ollut valittamista näissä keväisissä päivissäkään. Sunnuntai on useimmiten kotipäivä ja silloin tulee tehtyä vähän extraa ihonhoidossakin.

Hellävarainen ja tehokas energiabuusti iholle

Olen noin vuoden verran käyttänyt tätä Malu Wilzin Papaya Peeling-entsyymikuorintajauhetta (16,90 €). Kaikenlaiset vähänkin rakeisemmat kuorinnat tuntuvat liian kovilta iholleni. Sokoksen myyjä tätä taisi suositella ja otin kokeiluun. Purnukka on niin riittävä, että pian vuoden jälkeen sitä on vielä reilusti jäljellä. Tosin käytänkin sitä vain noin kerran viikossa.

Jauhe sisältää nimensä mukaisesti papaijasta uutettua etsyymiä. Se poistaa pintakuolleita soluja ja kirkastaa ihon hellävaraisesti. Sitä tiputellaan kädelle pieni annos, ehkä puolikas teelusikallinen  (varovasti, ettei purkista hulahda jättilastia hukkaan – sitä ei saa ujutettua takaisin), lisätään hieman vettä, vaahdotetaan ja hierotaan kevyesti kasvoille ja kaulalle, ei silmänympärysiholle. Vaahdon annetaan vaikuttaa muutama minuutti ja huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Todella miellyttävää, ei lainkaan sellaista liian ”raapivaa” kuorintaa, joka tekee iholleni enemmän hallaa kuin hyötyä. Enkä oikeastaan edes ole herkkäihoinen.

Samaan sarjaan kuuluvaa Thalasso Intensive Maskia (23,50 €) suosittelen myös nyt noin vuoden käyttökokemuksella. Se sopii hyvin käytettäväksi tuon kuorinnan jälkeen. ”Thalasso” merkitsee terveyttä ja kauneutta merestä ja thalasso-terapia hyödyntää merivettä, planktoneita ja ravitsevaa levää. Tämä maski on enemmänkin raikas kuin paksun tahmea. Se virkistää ja rentouttaa ihon ja tarjoaa sille energialatauksen. Lopputulos on kirjas ja pehmeä.

Maski on kevyt, kirkas ja geelimäinen. Se levitetään ohuesti ihoon, annetaan vaikuttaa vartin verran, jonka jälkeen loputkin hierotaan kevyesti ihoon. Sitä ei tarvitse huuhdella pois ja sekin on hyvin riittoisaa. Tätä olen ostanut myös tyttärelleni ja lähetin sitä viime talveksi hänelle mukaankin Havaijin auringon alle ravitsemaan janoista ihoa kuumien päivien jälkeen. Suosittelut myös nuoren iholle.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *