Harju8 – herkullista ruokaa, kauniita kukkia ja ihanaa fiilistä

Harju8 - herkullista ruokaa

ravintola

Harju8 sijaitsee Harjutorilla muutaman minuutin kävelymatkan päässä Sörnäisten metroasemalta. Puistomainen sijainti meneväisen Helsingin kadun kupeessa on napakymppi. Sunnuntaisin terassilla kuuden jälkeen voi nauttia puistojammailuista ja lounastaessa voi kukkakauppa Harjun kukasta ostaa kauniin kimpun kotiin.

Yksi Helsingin suosikkiterasseistani on ihana paikka istua kauniissa miljöössä hyvällä fiiliksellä ystävien kanssa. Ravintola on tosi hyvä myös esimerkiksi lounastreffeille, kahvittelulle tai työskentelylle läppärin kanssa kahvin ääressä samoin kuin viikonloppubrunsseille. Harju8:n ihana fiilis ja rento mutta todella tyylikäs sisustus tekevät ravintolasta täydellisen melkein mihin tahansa tilanteeseen.

ravintola harju8

Ravintolalle tietenkin oleellista on ruoka ja juomat. Harju8 listalta löytyy muutamia herkullisia salaatteja ja pastoja, joiden lisäksi menusta löytyy monia erilaisia hyviä annoksia. Esimerkiksi Yellow Zubmarine – itse valmistetulla ricottajuustolla täytetyt kesäkurpitsat valkosipulisessa tomaattikastikkeessa on todella herkullinen annos. Pikkupurtavista suosittelen ehdottomasti lohi&siika chevichetä ja palsternakkaranuja. Erityisesti chevichet vievät kielen mennessään. Harju8:n viinilista on hyvä, mutta kannattaa kokeilla myös raikasta ginipohjaista talon drinkkiä. Brunssia en ole vielä koskaan ehtinyt nauttimaan Harju8:ssa, mutta sekään ei varmasti petä. Menu löytyy Harju8:n instagramin kohokohdista.

ricotta cheese

piano

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *