Halloween-kurpitsat

Halloween-kurpitsat  punaiset-lehdetkurpitsa Hyvää Halloween-viikonloppua!! Kävin äsken rannalla kuvaamassa tulevaan kamppikseen kuvia, kun sade viimein loppui ja valoakin riitti (huh!). Tämä aika ei todellakaan ole mitään bloggaajan unelma-aikaa valon suhteen.

Kamera oli sopivasti mukana ja kotiin kävellessä pääsin ottamaan pikaiset kuvat naapuruston muutamasta hauskasta kurpitsasta. Tunnustaudun oikeaksi juhlaihmiseksi. Kaiken värin, hauskan ja positiivisuuden tuominen arjen keskelle on aina hyväksi. Halloween iskee sopivasti keselle pimeää ja sateista syksyä ja minusta hauskat kurpitsalyhdyt sopivat Suomenkin syksyä hauskuuttamaan ihan täydellisesti.

Pitää myös tunnustaa, että oma viikonloppu on niin työntäyteinen, etten ole edes kaivanut pientä Halloween-laatikkoani varastosta. Eli tänä vuonna meillä ei kiipeile hämähäkinseittejä ruokapöydässä eikä lentele noita-akkoja oviaukossa. Toisaalta, iltaa nautiskellaankin vanhassa naapurissa hyvien ystävien kesken <3  Sopii paremmin kuin hyvin, kiitollisuudella otan vastaan ystävän järkkäämät juhlatunnelmat tällaisena viikkona. Vaikka olisi kuinka kiireistä, on aina niin parasta päästä rentoutumaan  hyvässä seurasta.

Kivoista kohtaamisista tuli myös mieleen, että haluaisin kiittää teitä ihanan positiivisia blogin lukijoita, jotka tulitte moikkaamaan viime viikonloppuna I Love Me -messuilla. On oikeasti tosi hauskaa nähdä kasvotusten ihmisiä, joita siellä omien ruutujen takana on. Se tekee blogistakin oikeasti aidon kohtaamispaikan. Ja ihan älyttömän ihanaa oli kuulla kauniita sanojanne ja kommenttejanne blogista. Kiitos <3

Jos muuten olette vielä omien kurpitsojen suunniteluvaiheessa, niin vinkkinä alla tyttären lähettämä kuva Honolulun koulukaverin prinsessakurpitsasta, näissäkin taideteoksissa vain mielikuvitus on rajana 🙂

prinsesskurpitsasydansilmatIhanaa launtaita kaikille ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *