Grilliherkut ja ihanat lisukkeet fetasta ja kasviksista

GRILLIHERKKUJAAAAAA!! – joista jo viime postauksessa vinkkasin ja joita nautiskeltiin kavereilla viime lauantaina.
Ihana lisukeidea oli pannullinen pieniä, erivärisiä tomaatteja, kalamata-oliiveja, isot fetakimpaleet ja yrttejä, jotka muhivat rauhassa grillillä omassa pannussaan kannen alla samaan aikaan, kun grilliliha kypsyi vieressä. Parsatkin kypsytettiin kokonaan grillissä, jolloin ne jäivät juuri hyvän rapsakoiksi. Ihan loistava idea, niistä kun keittämällä tulee helposti vähän ylikypsiä. Valkosipulivoi sulaessaan kruunasi vielä koko herkkukokonaisuuden.
Onneksi grillaaminen ei ole vain keskikesän iloja. Takkia päälle, niin kivaa ulkokokkailua voi harrastaa pitkälle syksyyn. On meillä joskus grillailtu uutena vuotenakin.
Sain kerrankin havainnollisen esityksen (HM Homen keittiöpyyhkeen kuvan avulla) siitä, mitä naudan osaa oltiin syömässä ; ) Liha oli mureaa ja hyvää. Isäntä hieroi sen pinnan öljyllä, maustoi ja  grillasi kypäksi kokonaisena. Lopuksi liha vielä vetäytyi foliossa vartin verran ennen pihveiksi leikkaamista.
Kiitos kaunis!! Ihana setti. Lisukeideaa hyödynsin jo eilen ja parsojen grillaus on seuraavaksi mielessä. Kivaa torstai-iltaa!!

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *