Granolapatukat mansikalla ja kiivillä – hyvää energiaa kesäherkuista
En oikein tiedä, pitäisikö näitä terveellisiä ja suussa sulavan herkullisia itsetehtyjä patukoita kutsua energiapatukoiksi vai lokasahtavatko ne yksinkertaisesti herkkuosastolle. Niitä on kiva pakata evääksi vaikka uimarannalle tai pyöräretkelle.
Ne tehdään proteiinirikkaasta Verson Härkäpapugranolasta ja ihana makeus ja kesän maku tulevat mansikoista, kiivistä ja taateleista. Mansikka- ja kiivisuikaleista tulee myös kaunis väripari pinnan koristeluun.
*Yhteistyössä Verso Food
Granolapatukat mansikalla ja kiivillä
n. 16 kpl:
3 rkl kookosöljyä
1 dl taateleita
n. 1,5 dl tuoreita mansikoita
1 kiivi
1 rkl hunajaa
Päälle:
n. 0,5 dl mansikoita
1 kiivi
- Lämmitä uuni 175 asteeseen
- Sulata kookosöljy juoksevaksi kuumassa vesihauteessa, jos se on kiinteää
- Sekoita ainekset keskenään tehosekoittimessa
- Levitä taikina pellille n. 1 cm paksuiseksi levyksi
- Viipaloi päälle tulevat mansikat sekä kiivi ja painele ne levyn päälle
- Paista uunissa n. 35 min
- Anna jäähtyä ja leikkaa levystä sopivan kokoisia välipalapatukoita
Kaikki herkulliset reseptit Verson tuotteista löytyy täältä.