Granolapatukat mansikalla ja kiivillä – hyvää energiaa kesäherkuista

Granolapatukat mansikalla ja kiivillä

En oikein tiedä, pitäisikö näitä terveellisiä ja suussa sulavan herkullisia itsetehtyjä patukoita kutsua energiapatukoiksi vai lokasahtavatko ne yksinkertaisesti herkkuosastolle. Niitä on kiva pakata evääksi vaikka uimarannalle tai pyöräretkelle.

Ne tehdään proteiinirikkaasta Verson Härkäpapugranolasta ja ihana makeus ja kesän maku tulevat mansikoista, kiivistä ja taateleista. Mansikka- ja kiivisuikaleista tulee myös kaunis väripari pinnan koristeluun.

*Yhteistyössä Verso Food

Granolapatukat mansikalla ja kiivillä

n. 16 kpl:

4 dl Verso Härkäpapugranolaa

3 rkl kookosöljyä

1 dl taateleita

n. 1,5 dl tuoreita mansikoita

1 kiivi

1 rkl hunajaa

Päälle:

n. 0,5 dl mansikoita

1 kiivi

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen
  2. Sulata kookosöljy juoksevaksi kuumassa vesihauteessa, jos se on kiinteää
  3. Sekoita ainekset keskenään tehosekoittimessa
  4. Levitä taikina pellille n. 1 cm paksuiseksi levyksi
  5. Viipaloi päälle tulevat mansikat sekä kiivi ja painele ne levyn päälle
  6. Paista uunissa n. 35 min
  7. Anna jäähtyä ja leikkaa levystä sopivan kokoisia välipalapatukoita

Kaikki herkulliset reseptit Verson tuotteista löytyy täältä.

treeni-ja-ravinto hiilihydraatit proteiini ravintoaineet
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *