Granolaletut helposti neljästä aineesta

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Granolaletut helposti neljästä aineesta

Hitaissa aamuissa parasta on aamupala. Nyt juuri monella on enemmän aikaa kokeilla uusia ihania aamiaisia. Meillä banaaniletut on viikonloppuaamujen kestosuosikki. Pitkästä aikaan kokeilin ihan uutta reseptiä lettujen valmistamiseen, ja näistä granolaletuista tuli todella hyvä kilpailija perinteisille banaaniletuille.

Härkäpapugranola

Granolaletut

Granolalettujen resepti on todella helppo. Härkäpapugranolassa on kauraa härkäpapuja ihanan rapeassa muodossa. Se on helppo jauhaa jauhoksi ihan hetkessä. Lisäksi taikinaan tulee vain muutama kananmuna, voita sekä mantelijauhoja ja hyppysellinen steviaa tai muuta makeutta. Granolaletut on parhaita tuoreiden marjojen ja hedelmien sekä kermavaahdon kanssa. Valmistan kermavaahdon aina kuohukermasta ja maustan sen stevialla sekä limen mehulla. Sitä on helppoa keventää myös turkkijogurtilla.

Kaikki blogin ihanat reseptit Härkäpapugranolasta sekä muista Härkis® ja Beanit® tuotteista löydät täältä!

Letut

Granolaletut

Ainekset (12 annosta)

3 dl
Härkäpapugranolaa
1 dl
Mantelijauhoja
3
Kananmunaa
50 g
Voita
Steviaa
35 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 20 min

Tee näin:

  1. Jauha Härkäpapugranola jauhoksi tehosekoittimessa.
  2. Lisää joukkoon mantelijauho, kananmunat, sula voi sekä stevia ja sekoita lettutaikinaksi.
  3. Anna taikinan tekeytyä noin 10-15 minuuttia.
  4. Paista letut voissa tai kookosöljyssä. Taikinasta tulee noin 10-15 lettua riippuen niiden koosta.
  5. Nauti esimerkiksi kermavaahdon, mansikoiden ja banaanin kanssa.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *