Granolaletut helposti neljästä aineesta
Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy
Hitaissa aamuissa parasta on aamupala. Nyt juuri monella on enemmän aikaa kokeilla uusia ihania aamiaisia. Meillä banaaniletut on viikonloppuaamujen kestosuosikki. Pitkästä aikaan kokeilin ihan uutta reseptiä lettujen valmistamiseen, ja näistä granolaletuista tuli todella hyvä kilpailija perinteisille banaaniletuille.
Granolalettujen resepti on todella helppo. Härkäpapugranolassa on kauraa härkäpapuja ihanan rapeassa muodossa. Se on helppo jauhaa jauhoksi ihan hetkessä. Lisäksi taikinaan tulee vain muutama kananmuna, voita sekä mantelijauhoja ja hyppysellinen steviaa tai muuta makeutta. Granolaletut on parhaita tuoreiden marjojen ja hedelmien sekä kermavaahdon kanssa. Valmistan kermavaahdon aina kuohukermasta ja maustan sen stevialla sekä limen mehulla. Sitä on helppoa keventää myös turkkijogurtilla.
Kaikki blogin ihanat reseptit Härkäpapugranolasta sekä muista Härkis® ja Beanit® tuotteista löydät täältä!
Granolaletut
Ainekset (12 annosta)
- 3 dl
- Härkäpapugranolaa
- 1 dl
- Mantelijauhoja
- 3
- Kananmunaa
- 50 g
- Voita
- Steviaa
Tee näin:
- Jauha Härkäpapugranola jauhoksi tehosekoittimessa.
- Lisää joukkoon mantelijauho, kananmunat, sula voi sekä stevia ja sekoita lettutaikinaksi.
- Anna taikinan tekeytyä noin 10-15 minuuttia.
- Paista letut voissa tai kookosöljyssä. Taikinasta tulee noin 10-15 lettua riippuen niiden koosta.
- Nauti esimerkiksi kermavaahdon, mansikoiden ja banaanin kanssa.