Good Hair Day

Viikonloppu sisälsi kaikenlaista kivaa kotoilua. Myös kampaajalla käynnin, minkä johdota voin viettää pitkästä aikaa GHD:tä. Poden aika yleistä suomalaisten naisten ongelmaa; miten tehdä maantienharmaasta puhtaan sävyinen blondi ilman punaiseen (tai jopa oranssiin) taittoa. 
Paras ratkaisu kohdallani ovat olleet vaaleat raidat, mutta vuosien jälkeen niitä ei voinut enää kutsua raidoiksi, jolloin aloitettiin tyviväri. Se taas johti välillä tuohon punaisuusongelmaan ja aina siihen, että heti muutaman viikon päästä oma väri oli kuin viivottimella vedetty vaalennuksen rajasta. Viime kesänä siirryin sitten takaisin tyviraitoihin ja lopputulos oli tumma tyvi ja valkoinen latva. Ei kovin toivottavaa mistään näkökulmasta katsottuna…
Paukkupakkasilla oltiin viikonloppuna normaalia enemmän kotona ja sisällä. Happy Lights ja muut valot ja joulukukat muistuttavat vielä joulun ajastakin.
Ruuaksikin on naposteltu kaikenlaista kevyttä ja helppoa. Vihanneksia, pähkinöitä, juustoja, lämmintä teetä, helppoa lihakasvispaistosta, täällä jne. 
Niin ja siis vihdoin olen tyytyväinen tähän hiusten värivaiheeseen; tyveen reilummin vaaleita raitoja ja latvaan kevyesti hieman omaa väriä tummempia. 

Pikku ihmisen lauantaikyläily oli viikonlopun kohokohtia 🙂 Rennon viikonlopun jälkeen onkin kiva aloittaa taas kerran arkiviikko. Siispä oikein hyvää maanantaita ja reipasta viikon alkua!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *