Freesaavat välipalauutuudet juureksista, hedelmistä ja marjoista

Freesaavat välipalauutuudet

On ilahduttavaa, miten paljon koko ajan saataville tulee lisää terveellisempiä tuotteita. Sain Vegemessuilta maistiaisiksi muutamia Bonnen uutuuksia. Hauskat puolen litran pakkauksissa olevat Jänöt menivät ensimmäisenä testiin.

Freesaavat välipalauutuudet

Oranssin pakkauksen smoothie sisältää porkkanaa, appelsiinia, tyrniä ja kauraa. Se hulahti alas jääkaappikylmänä treenin jälkeen. Maku oli raikas ja tosi vihanneksinen ja nälkäkin tuli vasta parin tunnin päästä. Tällaisen voisin hyvin napata mukaan kiirepäivänä käsilaukkuevääksi.

Punaisen purkin punajuuri janojuoma taas pelasti perjantain siivousillan. Olo oli tosi nuutunut ja väsynyt. Kaadoin Jänön kauniiseen lasiin ja päälle ison jää. Näitä jättijäitä tehtailin muuten pakkasilla parvekkeen pöydällä muffinssimuoteissa; hedelmäviipale vuoan pohjalle ja vettä päälle.

Siivousurakan jälkeen otin kauniin syvänpunaisen drinksuni, avasin lehden ja jo muutaman minuutin päästä olo oli paljon parempi. Punajuurijuoma freesasi ja palautti energiat nopeasti, eikä ihme – se on 100% hedelmävihannestäysmehu, joka sisältää lähdeveden lisäksi vain punajuurta ja aroniaa. Luulenpa, että tähän turvautuisin mielelläni flunssan ensioireiden tullen.

Peukutuksia: Jänö Smoothie Porkkana Appelsiini Tyrni Kaura ja Jänö Janojuoma Punajuuri Aronia ja ovat täysin vegaanisia, makeuttamattomia, lisä- ja säilöntaiaineettomia ja valmistettu Suomessa.

*Tuotteet saatu blogiin testattaviksi

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *