Easy like Sunday Morning – akkujen latausta uudelle viikolle

Easy like Sunday Morning

Sunnuntaiaamut ovat parhaita. Varsinkin tämä viikonloppu on tuntunut ihanan pitkältä jo tähän mennessä. Ehkä siksi, että siihen on riittänyt vielä aurinkoa ja sen myötä kesäistä ulkoilua. Tai siksi, että viikonlopun viettomme alkoi jo perjantaina hyvien ystävien vierailulla ja pitkällä illallisella kuistilla lämpimässä kesäillassa. Lauantai-iltana oli lisää sosiaalista ohjelmaa ystävien tupareissa. Ja nyt sunnuntaiaamuna tuntuu, että olisi jo pitkä viikonloppu takana.

Easy like Sunday Morning

Lomilla jokainen aamu on kuin sunnuntaiaamu. On luksusta istua yhdessä koko perheen kanssa huolettomasti kauniissa maisemissa ja lastata aamiaisaineita valmiista notkuvista buffeteista. Pari päivää sitten kirjoitin, että parhaat päivät alkavat hyvistä aamuista. Niin se on, lomalla, kotona tai arjessa. Nautitaan tästä sunnuntaiaamupäivästä ja ladataan kunnolla akkuja ensi viikolle.

Kiitos yltäkylläisen monipuolisista ja terveellisistä (tai riippuu toki itsestä, kuinka terveellisen lautasellisen itselleen valitsee) aamiaistarjoiluista lomahotellillemme.

Jos lomatunnelmista lukeminen piristää elokuun alkua, olen koonnut Rodoksen matkan postauksia yhteen tänne.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *