DS Storen avajaiset – luvassa uusia elämyksiä ja hyvää palvelua

DS Storen avajaiset

DS Crossback 7

Oletko jo huomannut uudenlaisten DS-autojen ilmestymisen Suomeenkin? Oikeastaan kyse ei ole ihan uudesta autosta, päinvastoin. Ensimmäinen DS esiteltiin jo 1955 Pariisin maailmannäyttelyssä, jossa se saavuttikin heti huippusuosion. 50-luku oli DS:n kulta-aikaa. Se oli ainoa auto, jonka ensiesittelyssä koko vuoden tuotanto myytiin loppuun.

Nyt olemme siis oikeastaan DS:n uudelleensyntymisen äärellä. Meillä oli ilo päästä osallistumaan ensimmäisen Suomen DS Storen avajaisiin. Autot ei ole varsinaisesti blogin ominta genreä, mutta DS herätti  erilaisuudellaan ja monessa mielessä edistyksellisyydellään mielenkiintomme, joka tilaisuudessa vain vahvistui.

Myyämälä oli tilava ja uudenlainen niin Suomen kuin koko Euroopankin mittakaavassa. Tilaisuudessa tuli esille miten isolla intohimolla, pieteetillä ja asiakaskeskeisyydellä uusi liike on aloitettu. DS:llä autokin on kuin koru ja osa ajajansa identiteettiä. Sitä halutaan tehdä samanlaisella tunnetulla luovuudella ja herkkyydellä kuin ranskalaista nahkaa, koruja tai hajuvesiä.

vip-vieraita

Tilava DS Store sijaitsee Vantaan Petikossa. Yllättävä kontrasti syntyy, kun astuu teollisuusmaisella alueella sisään ovista, joista aukeaakin ylellisen upea tunnelma.

DS logo

tarjoiluja

buffet

domakers tanja

Kiitos Domakersin Tanjalle (oikealla) tämänkin upean tilaisuuden järjestelyistä. <3

Minuun teki suurimman vaikutuksen DS:n halu tarjota asiakkaille ajokokemuksen osana elämyksiä ja siten hyvinvointia. Minusta tavoite on hieno, eikä vähiten siksi, että olen itse ollut pitkään yrittäjänä alalla, jossa tavoitteena on sama, tuoda teknologian avulla ihmisten elämään hyvinvointia ja elämyksiä.

DS Store Suomi lupaa olla parhaiten palveleva autoliike. Se on suuri lupaus, jolle on myös tilaa markkinoilla. Auto on suuri investointi, ja liian usein kuulee tarinoita autoliikkeiden palvelusta, jossa olisi parantamisen varaa. DS on luonot liikkeen elämyksellisyyden ja puitteet sellaiselle tasolle, että sisään kannattaa astua jo ihan ympäristöä ihmettelemään ja ihailemaan. Samalla tavalla kuin esim. Pariisin Champs Elyseesllä tai Floridan autoliikkeissä; liikkeet näyttävät kauniilta ja tuoksuvat hyvältä ja jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi. Näin minusta asiakkaita tulisi kohdella, ei arvioiden syntyykö tässä nyt kauppa vai ei, vaan aina hyvää palvelua tarjoten – ja totuushan on, että jokainen voi olla tulevaisuuden asiakas.

DS 7

ds 3 Crossback

Avajaisissa esitelty DS 7 Crossback (kuvissa alla) oli tosiaan auto kuin koru. Jos olet joskus istahtanut Teslaan ja ihastunut sen suureen näyttöön ja kokonaisvaikutelmaan, ihastut varmaan myös tähän. Pehmeissä nahkaistuimissa oli kaikki yksityiskohdat viimeistelty huolellisesti ja istuinten hierontaominaisuus olisi tervetullut kaikille paljon päivän mittaan istuville.

Kaunis sävy ei pääse näissä kuvissa ihan oikeuksiinsa. Suunnittelijat työskentelivät kuukausia halutessaan löytää auton väriksi täysin saman sävyn, jolta Pariisi näyttää iltavaloissaan. Avajaisissa nähtiin myös maailman ensi-illassa DS 3 Crossback, joka oli kuljetettu Pariisista suoraan Suomeen Vantaan Petikon avajaisia varten.

DS 7 Crossback

Hybridi ja sähköauto tulossa

Jatkossa DS tuo markkinoille uuden mallin joka vuosi. Erityisen ilahduttavaa oli kuulla, että uusissa malleissa tullaan yhdistämään upea elämyksellisyys ympäristöystävällisyyteen. Hybridi on tulossa vielä tänä vuonna, samoin kuin esittelyyn täyssähköauto, jonka latauksella pääsee 300 km.

Tällaisen konseptin toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Suomeen <3

hyvinvointi treffit
Kommentit (1)
  1. No onpa tosi kiva kuulla, että saadaan hyvää asiakaspalvelua autokaupan alalla. Itse olen niin monta kertaa pettynyt ja samaa kuullut ystäviltä. Jos menee autokauppaan arkivaatteissa, on kohtelu ihan erilaista kuin pyntättynä ym. Ihanaa, että saadaan hyvän palvelun ajattelua Suomeenkin – pitää käydä tutustumassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *