A-creme on ihmerasva näppylöihin ja ihottumiin

A-creme on ihmerasva näppylöihin ja ihottumiin

Aikaisin viime keväänä sain ensimmäistä kertaa kasvoihin sellaisia kuivia ja punertavia näppyläalueita. Minulla on sekaiho, joka ennemmin rasvoittuu kuin kuivuu ja joka myös aika helposti sietää erilaisia tilanteita.

Itse tulkitsin tuolloin kiireen ja stressin huomauttaneen olemassaolostaan ihoni kautta atooppisen ihottuman tyyppisellä reaktiolla. Muutin ruokavalioni entistä puhtaammaksi ja yritin nukkua ja ulkoilla enemmän. Tosin nukkuminen ei silloin kiireen keskellä sujunut ihan toivotunlaisesti.

Ongelma vain jatkui viikkoja ja silmänalusihoni alkoi pussittaa kuivana ikävästi. Googlettelin ja kyselin erilaisia apukeinoja. En ensimmäisenä innostunut reseptilääkkeistä ja -voitteista, koska vaikutti siltä, että ihmisten kokemusten mukaan ne toivat pika-avun, mutta ongelmat uusiutuivat pian. Myös lakanoiden vaihtaminen uusiin ja peseminen ilman pesuaineita ym. suositellut konstit vaikuttivat työläiltä.

A-creme on ihmerasva näppylöihin ja ihottumiin

Aloin etsiä luontaisia hoitokeinoja ja törmäsin useamman kerran A-Cremeen. Siitä oli löytynyt apu usean lapsen kohdalla, joille ei haluttu ottaa käyttöön vahvempia lääkkeitä sivuvaikutuksineen, mutta myös joillekin aikuisille.

Marssin lähimpään Life-liikkeeseen. Myyjä suositteli, että vaihtaisin koko kosmetiikkarepertuaarini erääseen tarjolla olevaan sarjaan, mutta ennen sitä halusin kokeilla A-cremeä. Ostin hajustettooman purkin heti ja – hokkuspokkus – koko inhottava iho-ongelmani alkoi vähentyä heti ja katosi kokonaan muutamassa päivässä!! Pari viikkoa käytin A-cremeä kasvovoiteena iltaisin ja aamuisin meikin alla. Iho-ongelmani pysyivät poissa ja lisäksi iho tuntui pehmeältä ja kimmoisalta.

Purkki on vaatimattoman lääkepurkin näköinen, edullinen, etiketti vain ruotsiksi ja sitä saa apteekeista ja luontaistuotekauposta. Netistä luin, että A-cremeä on valmistettu jo vuodesta 1959, eikä ensimmäistäkään yliherkkyysreaktiota ole tullut esille, edes maapähkinäallergikoilla vaikka voiteessa on maapähkinäöljyä. Vaikka A-creme on ravitsevaa ja rasvaista, se imeytyy nopeasti ihoon, eikä jätä sitä olleenkaan tahmeaksi. Iso suositus kaikkiin herkkysreaktioihin sekä myös kuivalle pakkasiholle tai yhtähyvin auringon kuivattamille kasvoille tai vartalolle.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *