COSRX – Maailmalla suosittu korealainen kosmetiikkamerkki Suomeen

COSRXHotel St. George

Beutyko on suomalainen korealaisen kosmetiikan maahantuoja ja verkkokauppa. Pari viikkoa sitten pääsimme tutustumaan tarkemmin inspiroivaan suomalaiseen yrittäjään ja yrityksen uuteen lippulaivabrändiin, COSRX:ään.

Jenni Ahokas on Beutyko:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hän innostui korealaisesta kosmetiikasta Etelä-Koreassa asuvan ystävän suosituksesta vuonna 2016 ja perusti verkkokaupan vuonna 2017. Pienestä alkanut harrastus laajeni nopeasti kansainväliseksi liiketoiminnaksi ja meni Jennin päivätyön edelle. Nyt yritys toimii Suomessa,  Beutykon toiminnasta huokuu palava intohimo ja halu tarjota aidosti edullista ja laadukasta korealaista kosmetiikkaa helposti ja auttaa asiakkaita ihonhoidossa.

St. GeorgeAulaYrjönkatu

COSRX – Maailmalla suosittu korealainen kosmetiikkamerkki Suomeen

Korealaisen kosmetiikan yksi merkittävä plussa on luksustuotteita vastaavat raaka-aineet edullisin hinnoin. Toinen korealaisen kosmetiikan erikoisuus on loistavat innovaatiot. COSRX:n tuotteissa nämä näkyvät selvästi. Yksi maailman suosituimmista korealaisen kosmetiikan merkeistä on kehittänyt tehokkaita ja hellävaraisia ihonhoitotuotteita jotka ovat voittaneet monia palkintoja ja saaneet valtavan määrän suosiota maailmalla – eikä suotta. Tuotteilla on saavutettu huikeita tuloksia, minkä itsekin olen päässyt todistamaan kahden viikon kokeilun aikana. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Saimme lanseeraustilaisuudesta mukaamme testattavaksi paketin, joka sisältää tuotteet nelivaiheiseen ihonhoitorutiiniin sekä kosteuttavia hoitolappuja. Kosteuttavat hoitolaput eivät vielä ole ehtineet käyttöön, mutta nelivaiheinen ihonhoitorutiini on ollut minulla käytössä kohta kaksi viikkoa aamuin ja illoin ja tulokset ovat merkittävät. En ole erityisen hyvä kosmetiikkahifistelyssä, mutta olen kuitenkin aina panostanut ihonhoitoon aamuin ja illoin pesemällä ja kosteuttamalla ihoa. Ihoni on aina ollut ihan hyvä – ei täydellinen, mutta hyvä. En muista kuitenkaan että ihoni olisi ollut näin kuulas kuin tällä hetkellä varmaankaan murrosikäni jälkeen. Tekstiä kirjoittelee siis Juliaana, 21 vuotias bloggaaja. Kirjoitan tuotteista tarkemmin myöhemmässä postauksessa.

Baari Tarjoilut

Kiitos jälleen kerran hauskasta ja hyvin järjestetystä lanseeraustilaisuudesta Domakersille kauniissa Hotel St. Georgen Wintergardenissa!

SohvaryhmäCosrx

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet akne
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *