Bohemian Island – suloisimmat housut tukemassa myös koirian hyvinvointia

Kun sain postissa Thaimaasta Bohemian Islandin housut ja ehdotuksen yhteistyöpostaukseksi, eipä tarvinut kahta kertaa harkita. Voisin vaikka asua näissä upeissa, 100% puuvillaisissa unelman pehmeissä ja kevyissä housuissa. En oikein osaa edes päättää, käyttäisinkö niitä mieluummin joogassa, töissä vai juhlissa.  Hei, mikäs sen ihanampaa kuin istua pitkällä illallisella kauniissa housuissa, jotka eivät purista eivätkä hankaa, vaan olo on kuin silkkipyjamassa ; ) Kuosi on kaunis ja niitä löytyy paljon lisää Bohemian Islandin nettikaupasta. Housut tehdään Thaimaassa paikallisten tuottajien materiaaleista hyvissä työolosuhteissa ja mallistoa kehitetään jakuvasti. 
Yhtiön toiminta on monella tavalla huolehtivaa ja arvostettavaa. Kuitenkin se, mikä tekee näistä tuotteista minusta erityiset on rakkaus koiria ja kissoja kohtaan. Bohemian Island lahjoittaa 10% kaikista tuloistaan Soi Dog Foundationille. Phuketin alueella elää arviolta 30 000 katukoiraa, jotka kaikki tarvitsevat ajoittain kotia, hoitoa ja joskus kokoaikaista huolehtimista. Soi Dog Foundation huolehtii yi tuhannesta katukoirasta ja kissasta joka kuukausi.  Bohemian Island myös jakaa asiallista tietoa sosiaalisen median kautta  Soi Dog Foundationin arvokkaasta työstä ja eläinten hyvinvoinnista. 

Yhtiö ei kontaktoinut minua mainos- tai viestintätoimiston kautta, vaan erityisen ystävällisesti suoraan Thaimaasta. Tuotteesta kertovat sosiaalisessa mediassa toinen toistaan kiinnostavammat bloggaajat ja instagrammerit. Minusta tämä upea sarja housuja ja shortseja ja sen takana oleva hieno liikeidea ansaitsevat näkyvyyttä täällä Suomessakin ja siksi halusin olla mukana viemässä viestiä eteenpäin. 
Bohemian Islandin nettikauppa toimii hyvin. Tuote tulee perille nopeasti. Sen voi palauttaa, jos ei ole tyytyväinen ja sama koko sopii kaikille. Lisäksi housut ovat juuri tätä päivää, eikä silti samanlaisia kävele vastaan kaikkialla niin kuin isojen ketjujen vastaavilla housuilla. 

Näiden omien housujeni, Lavender Peacock Harem Pantsien kuosi ei edes tule kovin hyvin esille näissä kuvssa, jotka halusin kuvata omassa kesäpaikassamme, meidän ”Bohemian Islandilla” upeassa auringonlaskussa – se vain sopi minusta täydelliseksi taustaksi tälle rennolle ja eksoottiselle vaattekappaleelle. Ja kuin tilauksesta, toinen kanssamme saarella olevista, sukulaisilta lainaksi saamistamme ”kesäkoirista” halusi tulla pyörimään mukaan kuviin. 

I like so much my new harem pants of Bohemian Island.

 Ihanaa viikkoa teille kaikille – ja kaikille maailman suloisille koirille ja kissoille <3

Kommentit (2)
  1. Niina/ Kuiskauksia -Blogi
    28.7.2015, 13:47

    Onpa ihana näköiset ja monikäyttöiset pöksyt! <3

  2. inspirations
    28.7.2015, 14:16

    Kiitos! Ne tosiaan ovat aivan ihanat jalassakin. Kiva, että tällaisia tehdään ; )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *