Blogitiimin kiitokset sinulle

Blogitiimin kiitokset sinulle

Viimeiset päivät ennen lomaa ovat melkein aina kiireisiä. Moni asia halutaan päätökseen tai ainakin jonkinlaiseen vaiheeseen. Niin nytkin. Tällä viikolla on ollut iso ilo saada monia projekteja nytkähtämään eteenpäin , uusia kivoja diilejä ja suunnitelmia tehtyä.

Se on taas tiennyt työpäivien alkamista aamuvarhain ja jatkumista iltamyöhään. Mutta kohta onkin jo pitkä viikonoppu edessä. Ja onneksi olen saanut blogitöihin apua tyttäreltä, täytyy sanoa että meistä on tullut aika loistava tiimi. Toista alkaa ymmärtää jo melkein ajatuksesta, tai paremminkin – monta kertaa olen jo huomannut, että kun vasta ajattelen jonkin kuvasetin käsittelyä tai uuden suunnittelua, se onkin jo tehty. Ihanaa! En olisi voinut parempaa kumppania näihin töihin toivoakaan.

Blogitiimin kiitokset sinulle

Viikonlopulta odotan myös uusia kuvauksia. Rakastan aina vain kuvien ottamista, valitsemista ja työstämistä blogiin. Se on rentouttavaa ja palkitsevaa, oikeaa visualistin unelmatyötä. Ja siitä että me voimme tehdä sitä tällä puolella, ja vielä kasvaneella tiimillä – kuuluu iso kiitos teille lukijoille ja teidän aktiiviselle blogissa käynnille, reseptien jakamiselle ja takaisin palaamiselle. Kiitos ihan jokaiselle, ja tsemppiä omiin työ- ja muihin kuvioihinne, pian se pääsiäisloma sieltä jo tuleekin ♥

Kommentit (2)
 1. Ihanaa, että kiität ja osoitat niin arvostavasi tytärtäsi. Liian usein jää (itsellänikin) positiivinen palaute lausumatta ääneen, vaikka kuinka tietää, että hyvät sanat kantavat pitkälle ja antavat voimaa.
  Jatketaan harjoituksia <3

  1. inspirations
   13.4.2017, 16:59

   Voi kiitos kivasta palautteestasi! Niin se tosiaan on, että useamminkin pitäisi muistaa antaa hyvää palautetta, ainahan siitä on vain iloa molemmille. Hyvää pääsiäisviikonloppua sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *