Best of Instagram Moments

IF YOU WANT TO FLOLLOW INSPIRATIONS ON INSTAGRAM: @inspirations_blogi. 
Minä ja Instagram olemme taas löytäneet toisemme paristakin syystä: Ensinnäkin instailuni jäi tauolle, kun vanhasta iPhone 4:stä hajosi etulasikin ja elelin tovin varapuhelimella, jota todellakin käytin vain soittamiseen (outoa!). Kun viimein päivitin puhelimen uuteen iPhone 6+:ssaan, totesin suuren näytön ja instan täydellisen yhteenkuuluvaisuuden. 
Toiseksi pidän aina vain nopeammista tavoista jakaa kuvia, tunnelmia ja kivoja hetkiä, varsinkin lomalla ja matkalla. Kaunista ja herkullista nähtävää on kaikkialla ja sen kuvaaminen ja jakaminen parissa minuutissa on hauskaa. Mielessä on jo avata vielä nopeampi kanava, snpashot blogille. Kreetan fiiliksiä löytyykin paljon blogin instagramista (makupaloina tämän postauksen kuvat) ja paljon uutta kesää varmasti tulossa. 
Instagram on täydellinen osoite silloin kun on pieni hetki aikaa ja halu saada annos motivaatiota, inspiraatiota tai vain ihanaa fiilistelyä. Jos haluat käydä tsekkaamassa upeita matkailun, valokuvauksen tai terveellisen syömisen aiheisia kansainvälisiä(kin) instaajia, löytyy niistä hyvä lista omista seurattavistani, tässä joitain kivoja esimerkkejä:

Terveelistä veden kielelle herahduttavaa -syötävää
Matkailua ja upeita valokuvia

Myös blogin seuraaminen Instagramista on yksi hyvä kanava nopeita snapshotteja kaipaaville ja vaikka vain uuden kanavan etsijöille esim. kun Blogilista.fi loppuu kesäkuun alussa. Pyrin postaamaan myös instan puolella blogin uusista postauksista.
Mutta nyt on vielä hetki aikaa nauttia illan ihanasta auringosta. Inspiroivaa viikonloppua!!

Kommentit (1)
  1. Piisin lämmössä
    23.5.2015, 12:10

    Ihania kuvia!! Piisi ja Pankko puolestaan ilmoittautuu mukaan blogimaailmaan pitkän talvitauon jälkeen, ja lupaa seurata ihania Inspiraatioitasi ainakin täällä blogissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *