Asuntojen stailausasiaa

Olin juuri myynnissä olevan asunnon kuvauksissa ajatuksena, että pääsen valmistamaan ja kuvaamaan ruokia uudessa miljöössä. Sitä sunnitellessa pyörähdin taas ruotsalaisen kiinteistönvälitystoimiston, Fantastic Frankin sivuilla. Jos se ei ole tuttu paikka, kannattaa käydä vilkaisemassa kauniita ja mielenkiintoisia asuntokuvia, joiden persoonallisuuden idea on niiden stailauksessa.

Kaikki asunnot sivuilla stailataan myyntikuvia varten. Jotkut ovat ”vain” kauniita, mutta useimmiten stailaus on yllättävä tai epäsovinnainenkin. Esim. asuntoon on tuotu juuri sellaisia elementtejä tai asioita, joita niistä yleensä korjataan pois ennen kuvausta tai esineet ovat ihan uudessa käytössä, rikki, ”väärän” värisiä ym.

Viime vuonna bongasin sivuilta kaupunkiasunnon, joka oli muuten tyhjä, mutta se oli stailattu bändillä, jolla oli livekeikka käynnissä keskellä pientä olohuonetta savukoneineen kaikkineen. Nyt kuvat olivat kesympiä, mutta kiinnostavia taas. Keräsin tähän muutamia esimerkkejä tämän hetkisistä kohteista.

Omassa kuvauksessani en oikeastaan pyrkinytkään erikoisen persoonallisiin ratkaisuihin, kun pääsin hyödyntämään asuntoa, joka on jo valmiiksi kauniisti sisustettu ja luonnonvalo oli parhaimmillaan, mutta palataan niihin vähän myöhemmin. Mukavaa tiistaipäivää!


Kuvat luvalla: Fantastic Frank

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *