Arvonta: ihana Starbucks-aamiainen coffee tastingilla seurueellesi

*Yhteistyössä SSP Finland/Starbucks*
Eilen jo lupailin pientä piristystä syysarvonnan merkeissä. Starbucksin kanssa haluamme tarjota arvonnan voittajalle seurueineen ylellisen aamiaisen, josta tarkemmat tiedot postauksen lopussa.

Starbucksin herkullinen leivosvalikoima (huom. suklaamuffinssit tiskeissä!) on todella houkutteleva. Minua ilahduttaa erityisesti myös kevyempien ja terveellisten vaihtoehtojen hyvä tarjonta. Hedelmiä, salaatteja, jogurtteja ja smootheja on helppo istahtaa alas syömään viihtyisään kahvilaan tai napata mukaansa kiireempänä hetkenä.
Starbucks tunnetaan varmaan parhaiten ihanista kahvivalikoimistaan. Myös teet ovat erityisen hyviä ja kylmiä ja kuumia vaihtoehtoja on pitkä lista. Teen ystävänä ilahdun positiivisesti joka kerta Starbucksin erittäin laadukkaasta teetä. Vaikka valintani olisi ihan perus Earl Grey, on maku omaa luokkaansa. Kokonaiset laadukkaat teelehdet oikean kokoisessa pussissa antavat paremman lopputuloksen kuin vaikka pienemmistä irtolehdistä haudutettu tee. Muutenkin Starbucksin valikoimista löytyy vaikka mitä mielenkiintoista erilaisista kylmistä ja kuumista aamiaisista sporttisiin tereysvaikutteisiin juomiin. 

Tänä vuonna on tullut reissattua paljon ja Starbuckseissakin on pysähdytty vaikka missä. Aina ne löytyvät kaupungin parhailta paikoilta ja tarjoavat sitä superhyvää teetä makuuni. Tämän postauksen kuvitus on Prahasta. Sielläkin tuli viikon aikana poikettua vanhan kaupungin sydämessä, Prahan tunnetuinta nähtävyyttä eli kullatua Astrologista kelloa vastapäättä olevassa historiallisen rakennuksen Starbucksissa, samoin kuin kaupungin vilkkaimmalla ostoskadulla. 
Monet Starbuckseista ovat houkuttelevia ja kodikkaita kahviloita, joissa muhkeat nojatuolit imaisevat sisäänsä. Usein kuitenkin matkakohteissa Starbucksin sijainti on niin hyvä, että nappaan omat eväät mukaan ja jatkan aika pian vaeltelua. 
Arvonta
Nyt olsi tarjolla yhdelle lukijalle Starbucksin aamupiristys:
Minkälisesta tee- tai kahvihetkestä sinä nautit eniten? 
Kerro mieluisimmasta ikahvi-/teehetkestäsi tämän postauksen kommenttiin ja osallistut samalla piristävään arvontaan. Jos arpaonni suosii sinua, voit valita Starbucks-aamiaisen Helsingin keskustan tai lentoaseman kahvilassa haluamanasi aikana neljälle hengelle. Aamiainen sisältää valitsemanne suolaiset ja makeat herkut ihanine juomineen. Halutessasi saat vielä ammattitaitoisen baristan pitämään seurueellesi oman coffee tastingin. 
Jätäthän kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi.
Aikaa on koko viikko eli muista jättää kommenttisi viimeistään keskiviikkona 22.10. 2014

Kommentit (16)
  1. Lempikahvihetkeni on aamulla aikaisin ihan yksin ja rauhassa. Rakastan jo kahvinkeittimen porinaakin. ktr@gmail.com

  2. Hei!
    Aamiainen maistuisi Starbucksissa. Paras teehetkeni on useimmiten kotona työpäivän jälkeen ennen iltatohinoita.
    t. Raija, raijakv@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *