Artistryn uutuudet: Upea silmämeikki ylioppilaille tai kesämorsiamille

Artistryn uutuudet: Upea silmämeikki Saimme Juliaanan kanssa blogiin testattavaksi Artistryn uusia kevätmeikkejä Artistry Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection – kokoelmasta. Nyt muutaman viikon niitä käytettyämme olemme molemmat olleet tuotteisiin tosi tyytyväisiä – ja oikeastaan ihastuneita.

Artistryn uutuudet: Upea silmämeikki ylioppilaille tai kesämorsiamille

Julilla on luonnostaan paljon tuuheammat kulmat kuin minulla ja nappasinkin ensin hänestä kuvat näillä uusilla kevätmeikeillä. Tosin minähän tavallaan enemmän hyödyn tästä kulmameikistä, koska haluan enemmän korostaa kulmia. Molemmille setti sopii hyvin: minä saan voimaa ja geometrista muotoa omiin kulmiini ja Juliaana luonnollista korostusta omiinsa.

Tuo peililliseen mustaan rasiaan pakattu kulmasetti on Artistry Signature Color Brow Kit (42,62 EUR), joka on hyvin muotoiltu pieni tilaihme. Se sisältää meikkien lisäksi pienen ulosvedettävän lokeron, jossa on kaikki kulmameikkiin tarvittavat välineet: pieni kierreharja, pinsetit ja vino sivellin.

Meistä molemmista jokainen setin kolmesta sävystä on tosi kaunis ja kokoelmasta löytyy sopiva varmasti jokaiselle ja joka tilanteeseen. Myös koostumukset ovat miellyttäviä, yksi sävyistä on vahamainen ja kaksi puuterimaista. Kahdella sävyllä saa helposti kolmiulotteiset ja näyttävät kulmat.

Toinen saman kokoeman tuote, jota olemme nyt muutaman viikon käyttäneet, on Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo (55,59 EUR). Se tuo mieleen valoa hohtavat ja vaaleat kasarimeikit päivitettynä tämän päivän laadulla ja ominaisuuksilla. Kaksi sävyä luomille ovat ihan täydellisiä päivettyneelle kesäiholle tai hohtavaan kesäiseen juhlameikkiin.

Sävyä luomille aidosta helmimurskasta

Subtle Chicin Golden Pearl ja Gleaming Peach-sävyistä tuli heti tämän hetken suosikki silmämeikkini. Helsmiäissävy on todella kaunis, johon suosittelen kaikkia kevään ylioppilaita tai kesämorsiamia tutustumaan. Hohtava irtopuuteri sisältää yksinoikeudella valmistetun valoa heijastavan sekotuksen aitoja murskattuja helmiä ja lopputulos on todellakin aivan ihanan puuterimainen helmiäispinta, joka kiinnittyy erittäin hyvin luomeen ja on minulla eri tilanteissa pysynyt koko päivän – oikeastaan  pidempään kuin mikään aikaisempi itse tekemäni luomimeikki-  aamusta iltamyöhään.

Näitä kahta sävyä voi hyvin käyttää yhdessä tai sekoittaa muihin luomiväreihin. Pidän myös sekoituksesta, jossa levitän luomen liikkuvalle osalle Golden Pearl -helmiäissävyn ja häivytän sen vanhaan harmaaseen luomiväriini, jonka levitän ulkonurkkaan ja luomivakoon. Oikein odotan päivettyneempää kesäihoa ja todella kaunista, vaalean kuparin hohtavaa Gleaming Peach -sävyä  kesämeikissä.

Hyödylliset pakkaukset helpottamaan meikkausta ja säästämään tuotteita

Myös luomivärien pakkaukset ovat sekä kauniita että todella toimivia. Yhtään laadukasta helmimuruja sisältävää väriä ei pöllyä tai ropise hukkaan koska ne on pakattu pullomaisiin purkkeihin, joista niitä otetaan juuri sopivan kokoisesta reiästä siihen tehdyllä sopivalla siveltimellä.

Oikeastaan ennen Artistryn tuotteisiin tututstumista en edes osannut odottaa kosmetiikkapakkauksilta muuta kuin ehkä kaunista muotoilua ja kestävyyttä. Artistry on kekseliäästi tuonut niihin myös käyttöä helpottavia ja tuotteita säästäviä ominaisuuksia. Muistatko aikaisemmin esittelemäni hohtavan huulikiillon? Sekin oli pakattu kauniisen rasiaan, joka sisälsi pienen kirkkaan led-lampun ja peilin, jotka osoittautuivat tosi käteväksi monissa tilanteissa. Plussaa laadukkaiden meikkien lisäksi näistä, pienistä mutta hyödyllisistä, meikkausta helpottavista ideoista.

*Esitellyt meikkituotteet saatu blogiin testattaviksi.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *