Aava Facial -kasvohoidon rentoutuksessa

Aava Facial -kasvohoidon rentoutuksessa
MIETIN äsken postausideaa tähän hetkeen ja törmätessäni näihin kuviin, valinta oli selvä. Tulin äsken miehen kanssa pitkältä rantakävelyltä (aaah, nautin siitä, että meri on taas melkein auki) ja minulla on lievä päänsärky päällä. Tämän naputtelun jälkeen onkin kunnon jooga ohjelmassa.
Kuulun niihin ihmisiin, jotka rakastavat pään koskettelua, pää- ja kasvohierontaa, siksi vain näiden kuvien katselukin jo aktivoi kasvojen hermoja ja hyvää oloani. Kasvot ja koko pää ovat niin herkkiä, etten tiedä montaakaan rentouttavampaa asiaa kuin niiden hieronta. Olen itsekin tehnyt päähierontoja ja niitä on taas tarkoitus alkaa jatkamaan. Niissä hierojana sain varmaan yhtä hyvän olon kuin hierottavakin ; )

Aava Facial -kasvohoidon rentoutuksessa

Pääsimme testaamaan Aavan Spassa erilaisia hyvänolon hoitoja. Tässä nautiskelen Aava Facialissa, kasvohoidossa. Ainahan kasvojen hieronta ja laadukkaiden aineiden vaikutus ovat nautinnollisia, mutta Aavassa kokemus nostettiin ihan uudelle tasolle. 

Maskien, huumaavan tuoksuisten öljyjen, jäisten tomaattien ja kurkkujen sarjat kasvoilla hivelivät täydellisesti aisteja. Oman osansa öljyhieronnasta saivat kaula, niska hartijat ja käsivarret. Kun pitkäaikaiset maskit vaikuttivat, hieroja asettui päälleni Thai-hieronta-asentoihin ja rentoutti painelemalla tärkeimmät vartaloni energialinjat.
Tämä oli minulle ihan uusi kokemus; Thai-hieronnan yhdistäminen kasvohoitoon teki siitä entistä rentouttavamman ja tuntuum että suurimman osan hoidosta leijuinkin jossain unen ja valvetilan ihanassa välimaastossa. Olo hoidon jälkeen oli autuaan rento ja hymy säilyi huulilla vielä pitkään.
Hieronnat ja hoidot kuuluvat siihen osastoon, johon mielelläni matkoilla satsaan. Silloin niitä on usein helposti saatavilla ja itselläkin on hyvin aikaa. Sarjana otettuna niiden vaikutus on vielä moninkertainen. Olen ostanut myös tyttärelleni hierontasarjoja pienestä asti. Useissa kullttuureissa lasten hieronta onkin ihan itsestään selvää. Ja muistan miten itsekin nautin tuplasti, kun pienet autuaat kasvot hymyilivät vierellä yhtä rentoutuneina ; )

 

Rentouttavaa viikonloppua <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *