Äänestä paras sydänystävällinen resepti ja nappaa alekoodi kirjaan

Äänestä paras sydänystävällinen resepti ja nappaa alekoodi kirjaan

vihannekset-3

punajuurilaatikko

kasvikset salaattiresepti pannu porkkanaleivokset Kaksplussa ja Sydänmerkki heittivät bloggaajille reseptihaasteen, johon itse osallistuin sydänystävällisellä dippilautasella. Kilpailussa on mukana yhteensä 24 bloggaajan ruokaideat ja te lukijat pääsette äänestäään voittajat.

25 herkullista reseptiä, äänestä suosikkiasi

Äänestämään pääset täällä ja äänestysaikaa on 5.1.2017 asti. Oma reseptini kilpailussa on tosiaan siellä loppupäässä, ♥-ystävällinen dippilautanen. Halusin tehdä jotain vähän arkiruoasta poikkevaa, sellaista jonka ympärillä voi istuskella iltaa ja jonka tekeminenkin on kivaa puuhastelua yhdessä. Sen lisäksi ruoan pitäisi maistua ja olla helposti syötävää koko perheelle. Dippilautaseni koostuu siemennäkkäreistä ja porkkanaranuista, joita dippaillaan avokadotahnassa, tuoresalsassa ja lohitartarissa.

Joka tapauksessa suosittelen, että käy kurkkaamassa reseptejä ja nappaamassa sieltä kivoja inspiraatioita kotikeittiöösi. Tähän pimeimpään vuodenaikaan kaikki terveellinen lisäenergia on tosiaankin tervetullutta.  Sydäntä suosiva ruoka on meidän jokaisen eduksi ja sydämen hyvinvoinnin lisäksi ihan siitä samasta ruoasta on hyötyä omaan arjessa jaksamiseen, hiusten ja ihon kuntoon ja kokonaisterveyteemme.

Mitä on sydänystävällinen ruoka?

Näitä sydäntä(kin) helliviä tuotteita ovat kasvikset, marjat ja hedelmät – niitä tietysti mahdollisimman paljon. Hyviä öljyjä saa esim. pähkinöistä, siemenistä, oliiviöljystä ja rasvaisesta kalasta. Kaupoista löytyy paljon erikseen ♥-merkittyjä tuotteita, joita tämän kilpailun resepteissäkin on käytetty vähintään 3 jokaisessa.

Alekoodi kauniiseen kirjaan

Kuvien kaunis kirja, Sydänruokaa, on pullollaan tosi kivoja ja inspiroivia reseptejä. Se on myös laadukkaasti taitettu ja kuvitettu ja sopii hyvin vaikka lahjaksi. Kirjan hinta on normisti 18 €, mutta saat siitä 25% alennkusen, eli hinta on nyt 13,50% + postikulut 6 € Sydänkaupassa koodilla LAHJAKIRJA.

Jos tykkäsit reseptistäni niin paljon, että päätit antaa äänesi sille, niin kiitos kaunis jo etukäteen ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *