Aamiainen sohvalla – ja aurinkoisen rentoa äitienpäivää

Aamiainen sohvalla

Nämä kuvat eivät ole äitienpäivältä, mutta fiilikseltään sopivat minusta hyvin siihen. Pari viikkoa sitten söimme aamiaisen sohvalla. Meille se on spessujuttu, aamiainen vain aina tulee syötyä pöydässä tai arkisin usein napattua matkasmoothiet mukaan. Meillä ei muutenkaan syödä kovin usein sohvalla. Ehkä olen vähän sohvapoliisi vaaleiden sohvien takia ja toisaalta mieluummin keskitymme hyvään ruokaan ja seuraan päydän ympärillä.

Aamiainen sohvalla

Tuona aamuna kuitenkin aurinko paistoi ihanasti ja halusimme aloittaa päivän rennosti vilttien alla kevyet sohva-aamiset nautiskellen. Ei mitään sen ihmeellisempää, mutta silti muistan tuon hetken ihanana ja rentona.

Toivotaan, että sellainen tulee äitienpäivästäkin. Aurinkoinen ja rento, yhdessäoloa, hyvää syötävää ja fiilistä. Meillä on suunnitteilla myöhäinen aamiainen. Poika tuli Jenkkilästä vasta pari päivää sitten ja on kyllä tänä vuonna sopeutunut aikaeroon hämmästyttävän nopeasti, mutta ei ole silti mitään tarvetta herätellä häntä kovin aikaisin. Toivotuin äitienpäivälahjani on jo toteutunutkin – se on tietenkin se, että koko perhe pääsee viettämään päivää yhdessä.

Joskus alkuiltapäivällä haemme äitini meille lounaalle. Ja illemmalla on ajatuksissa käydä nostamassa kuohuvat mieheni vanhempien kanssa Roihuvuoren kirsikkapuutarhassa, jonka pitäisi juuri nyt olla kauneimmillaan. Ihanaa äitienpäivää kaikille ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *