10 raikasta makuvesi-ideaa ilman haitallisia lisäaineita

10 raikasta makuvesi-ideaa ilman haitallisia lisäaineitasitruuna-ja-minttu

Vettä pitäisi juoda paljon. Se on hyvän terveyden ja virkeyden perusta. Onneksi pidän vedestä. Itse asiassa veden himo valtaa minut päivittäin. Minusta vesi on raikasta kylmänä ja kuumana ja siemailen sitä pitkin päivää. Treenin jälkeen parasta on rento olo ja se kun kulauttaa puoli pullollista vettä kerralla. Käsilaukkuni vakiovaruste on vesipullo kesäisin ja talvisin. Ennemmin unohan kotiin avaimet kuin vesipullon.

Usein raikasta vettä on kiva maustaa erilaisilla kasviksilla. Hedelmät ja yrtit tuovat veteen  ihania makuja ja tuoksuja ja tekevät vesipulloista pieniä taideteoksia.

Kaupan valmiit makuvedet eivät ole mitään varsinaisia terveystuotteita, koska niissä on paljon keinotekoisia aineita. Paljon puhtaamman ja terveellisemmän maku veden saa maustamalla sen itse. Silloin myös vesikarahveista ja laseista tulee kauniimpia ja vedestä paljon paremman makuista. Alla on 10 makuvesisuosikkiani. Myös niiden erilaiset yhdistelmät toimivat hyvin. Tällä hetkellä ykkössuosikkini on kurkkuvesi. Vedet maustetaan ja laitetaan jääkaappiin kylmettymään ennen nauttimista. Vaihdan vesipullon mausteet uusiin päivittäin.

10 raikasta makuvesi-ideaa

  1. Kurkku
  2. Vesimeloni
  3. Sitruuna
  4. Appelsiini
  5. Lime
  6. Ananas
  7. Timjami
  8. Minttu
  9. Sitruunamelissa
  10. Jäiset mansikat
treeni-ja-ravinto reseptit kuiva-suu
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *